Γ’ Εθνική: Ήττα για τον Ορφέα Ξάνθης στο φιλανθρωπικό φιλικό που διοργανώθηκε με την Καβάλα

 

Σε φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα το Σαββάτου, ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Καβάλα, η ομάδα της Ξάνθης ηττήθηκε με σκορ 0-1.

Η ομάδα τη Καβάλας είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση από την αρχή, και ήταν αυτή που στο πρώτο ημίχρονο ευτύχησε να πάρει το κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από 15 λεπτά ο Μπρατσιάνι εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα του Ορφέα, πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Ρούφου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ο Ορφέας προσπάθησε να συνέλθει, ισορρόπησε το ματς από το 25′ και μετά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την Καβάλα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πριν τη λήξη του ημιχρόνου απείλησαν άλλες δυο φορές, αρχικά με τον Μπλιού και στη συνέχεια με τον Μπρατσιάνι, που είδε, όμως, τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ρούφου.

Στην επανάληψη ο Ορφέας ανέβασε στροφές, και φάνηκε να απειλεί περισσότερο, ενώ έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μαυρόπουλος βγήκε σε θέση τετατετ με τον Συριτούδη, έκανε το σουτ, αλλά είδε τον τερματοφύλακα της Καβάλας να αποκρούει τη μπάλα. Καθ’όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ο Ορφέας έγινε αρκετά απειλητικός και ιδιαίτερα με τις πλαγιοκοπήσεις του. Δεν κατάφερε, όμως το πιο σημαντικό, να σκοράρει για να φέρει το ματς στα ίσια. Από εκεί και πέρα η Καβάλα απείλησε με κάποιες αντεπιθέσεις, κυρίως με τους Παβίβεσεβιτς και Λαδάκη, αλλά ο Ρούφος ήταν εκεί για να αποκρούσει τα σουτ τους.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Μελισσόπουλος Ν., Μακράκης, Μαλαδένης, Καραγκιόζης Β., Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Καραγκιόζης Γ., Λαζαρίδης, Ξαντινίδης. Έπαιξαν και οι Μουμίνογλου Τουγιάλ, Θεοδωρίδης, Μόσχος, Ζικολάρι, Κωτίδης και Χαραλαμπίδης.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συριτούδης, Φραγκούλης, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Σταματόπουλος, Δέντσας, Καπνόπουλος, Πτηνόπουλος, Μπλιό, Παππάς, Μπρατσιάνι. Έπαιξαν και οι Μπαντάνης, Παπαδόπουλος, Ντετε, Θωμαίδης, Τουμανίδης, Παβίσεβιτς και Λαδάκης.