Με τριπλή συμμετοχή και πολλές ελπίδες διάκρισης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 

Δύο σημαντικές παρουσίες στην μεγάλη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που διεξάγεται αυτήν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αποτελούν οι Μάρκος Γκούλιας και Αναστασία Καρακατσάνη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τόσο ο Μάρκος Γκούρλιας που πήρε πέρυσι μεταγραφή στον Εθνικό όσο και η Καρακατσάνη, η μεταγραφή της οποίας στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αγωνίζονται στα  10.000 μέτρα.

Ο Μάρκος Γκούρλιας ήταν 3ος πέρυσι στα 5000μ του αντίστοιχου αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναστασία Καρακατσάνη ήταν νικήτρια τις δύο τελευταίες χρονιές στα 10.000μ και φυσικά θέλει να τριτώσει το καλό και να πάρει τον πρώτο της τίτλο με τα χρώματα της νέας της ομάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στον Κλασσικό Μαραθώνιο συμμετέχει επίσης και ο αθλητής του ΜΓΣ Εθνικός Χρήστος Γιαννακάκης.

Και αυτές είναι απλά οι τρεις συμμετοχές του Εθνικού, καθώς λέγεται ότι υπάρχουν και άλλες από την Θράκη, επώνυμων αθλητών αλλά και ερασιτεχνών δρομέων που θα βρεθούν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή.