Πρόταση από την Ξάνθη για ανανέωση του συμβολαίου του Χαμζά Γιουνές αλλά και σθεναρή αντίσταση από τον Τυνήσιο

 

Τα βρίσκει δύσκολα ο Χρήστος Πανόπουλος και οι συνεργάτες του στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γιουνές.

Ο Γιουνές έχει δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του, αλλά και τις ικανότητες του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει σκοράρει ήδη 3 γκολ σε 7 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θέση των σκόρερ έως τώρα, ενώ είναι ο τρίτος πιο αποτελεσματικός σκόρερ του πρωταθλήματος, αφού σε κάθε 3 περίπου τελικές προσπάθειες χρίζεται σκόρερ.

Όλα τα παραπάνω έχουν βάλει, σαφώς, τους διοικούντες της Ξάνθης σε σκέψεις και ψάχνουν ήδη λύση για να τα βρουν με τον παίκτη στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο αυτή τη στιγμή λήγει το καλοκαίρι του 2017. Ο Τυνήσιος, όμως σύμφωνα με το marca-sl, έχει διαφορετική άποψη, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα «αντιστέκεται σε αυτή τη πρόταση της ομάδας του, για τον απλούστατο λόγω οτι θέλει να εκμεταλλευτεί την όποια καλή χρονιά, για να μεταπηδήσει σε ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι από τους καλύτερους διαπραγματευτές και έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως όποιους παίκτες θέλει, εν τέλει, έστω και με δυσκολία καταφέρνει να τους κρατήσει στην ομάδα του, αλλά σαφώς έχει χάσει όλα αυτά τα χρόνια και κάποιους πολύ καλούς παίκτες, με τους οποίους οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν. Οπότε μένει το ερώτημα σε ποια από τις παραπάνω δύο κατηγορίες θα ενταχθεί τελικά ο Γιουνές;