Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Εντός έδρας παιχνίδι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, εκτός έδρας για την ΑΕ Κομοτηνής, με τις δύο ομάδες να έχουν αντιπάλους από το νομό Θεσσαλονίκης.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδέχεται τη Χαλκηδόνα, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από αυτόν. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από ήττα, με κακή εμφάνιση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να μη μείνει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Εκίζογλου και Λαδάς από το Σύνδεσμο Κιλκίς, οι οποίοι ήταν και την περασμένη αγωνιστική στην Κομοτηνή στον αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής.

Μία ΑΕ Κομοτηνής που προέρχεται από νίκη επί του Αστέρα Καβάλας και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ισόβαθμο Μακεδονικό, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παργιανόπουλος και Κέτουλας από το Σύνδεσμο Μαγνησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Μακεδονικού:  Μακεδονικός – ΑΕ Κομοτηνής (Παργιανόπουλος-Κέτουλας (Σακελαρίου))

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αστέρας Καβάλας – Αγία Βαρβάρα (Αγραφιώτης Γ.-Λουλουδιάδης (Λιρίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Χαλκηδόνα (Εκίζογλου-Λαδάς (Γκουρτζελίδης))

Κ.Γ. Νεάπολης:  Νεάπολη – Μαντουλίδης (Πετανίδου-Καρκαλέτσης (Αστρεινίδης))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – Ίκαροι Σερρών (Γερακίνης-Παζόλης (Μήτσιου))

Κ.Γ. Διαβατών:  Ιωνικός Ιωνίας – Ν. Μουδανιών (Ρούκας-Ζιώγας (Πολυχρονίδης))

Κ.Γ. Ν. Σκοπού:  Ορφέας Νέου Σκοπού – Ζέφυρος ’02 (Κατρακάρης-Μπακάλης (Μπακάλης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ