Με πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων η προπόνηση της Ξάνθης

 

Μετά το διήμερο ρεπό η Ξάνθη επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων.

Την Τετάρτη το απόγευμα στο αθλητικό της κέντρο, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να δουλεύουν το πλάνο τους για το επόμενο παιχνίδι κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα που θα γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας λόγω της βροχόπτωσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρίμ Σολτάνι ενώ με τις εθνικές ομάδες απουσιάζουν οι Κασά Καμαρά, Πέτρος Ορφανίδης και Οκάν Χατζητερζόγλου.

Ο διεθνής με την Μαυριτανία μέσος της ξανθιώτικης ομάδας θα απουσιάζει έως τις 15 Νοεμβρίου καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δίνει φιλικούς αγώνες με την Τυνησία στις 10 και 15 του μηνός. Οι διεθνείς με την Ελπίδων Πέτρος Ορφανίδης και ο Οκάν Χατζητερζόγλου είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για τις προπονήσεις και τον φιλικό αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου που θα γίνει στη Λάρνακα στις 11 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο της Αμμοχωστου.