Nέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Super League ο Γκαγκάτσης με ψήφο της Ξάνθης και το … λευκό του Βρύζα

Και συνεχίζω για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!

 

Όπως λεγόταν από το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Γκαγκάτσης και επίσημα είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Super League!

Στην ψηφοφορία που έγινε, έχοντας 11 ψήφους, ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΟ και γενικά… παλιός γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου πήρε τις ψήφους προτίμησης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ, ενώ ακόμη την στήριξη προς το πρόσωπό του έδειξαν στην πράξη η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Βέροια, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα!

Απών από την ψηφοφορία ήταν ο Ηρακλής, ενώ το λευκό προτίμησαν η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η ΕΠΟ δια του εκπροσώπου της Ζήση Βρύζα!

O παλιός πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στην συνέχεια νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ, επιστρέφει στην… κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή από την θέση του διευθύνοντα συμβούλου καθώς θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο Μιχάλη Αναγνώστου! Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Γκαγκάτσης αποτελεί προσωπική εισήγηση του αφεντικού της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου η οποία βρήκε απήχηση (θυμηθείτε εδω το πρωινό ρεπορταζ)!