O Πανόπουλος, οι νόμοι της ζούγκλας, ο Μπίκας και … ο Ηρακλής Πουαρό!

 

O Χρήστος Πανόπουλος κατά την είσοδό του στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για το Διοικητικό Συμβούλιο σχολίασε τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και έκανε λόγο για νόμους της ζούγκλας.

«Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούμε, δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται. Κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη όπως αυτοί θεωρούν. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι κάτι το οποίο είναι συνεχόμενο και δεν ξέρω αν εξυπηρετεί το να χαθεί και μια ζωή τελικά. Δεν ξέρουμε ποιος κινδυνεύει» ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης και πρόσθεσε:

«Εγώ με τον Μπίκα δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις, αν θυμάμαι καλά πριν κάποια χρόνια είχε αδικήσει την Ξάνθη σε ένα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα αυτός ο άνθρωπος είναι εκτεθειμένος, δεν ξέρω αν έχει ασφάλεια στο σπίτι του και το ζητούμενο είναι ποιος θα του το πληρώσει γιατί είναι και αυτό σε μία πολύ δύσκολη εποχή που ζούμε στην χώρα μας. Από εκεί και πέρα τι να πω, είναι απίστευτα αυτά που γίνονται».

Ο Χρήστος Πανόπουλος σχολίασε ότι πρόκειται για: «νόμους της ζούγκλας που κάθε ένας τους επιβάλλει όπου θέλει, είτε στην FIFA, είτε στην ΘΕΦΑ, είτε στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πώς θα τους αποτρέψουμε και πώς θα τους βρούμε».

Σε ερώτηση για το αν ομάδες της Super League μπορούν να δώσουν τη λύση απάντησε με… τον δικό του τρόπο: «Άμα γίνουμε Ηρακλής Πουαρό θα μπορούσε».