Volley League: Επέστρεψε μετά από 15 ημέρες στις προπονήσεις ο Ανδρέας Ανδρεάδης

 

Την πρώτη του προπόνηση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πριν δύο εβδομάδες στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο Εβρίτης παίκτης είναι ένας από τους “άτυχους” που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κροατία αλλά ούτε και να βοηθήσουν στον επαναληπτικό που πάντως χάρισε, έστω και με μικρά προβλήματα, την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο έμπειρος κεντρικός του δικεφάλου έκανε την Τρίτη τα πρώτα βήματα, μπήκε στην προπόνηση, έκανε μερικά άλματα και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εθνικό στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

 

«Είμαι αρκετά καλύτερα. Από την περασμένη εβδομάδα περπατώ, πλέον, χωρίς πατερίτσα και πιστεύω ότι σήμερα έκανα τα πρώτα μου άλματα, ξεκινώντας τις προπονήσεις και την ενδυνάμωση», λέει ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, είχε εκφράσει την ευχή να βρεθεί στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να αγωνιστεί στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Εγώ θέλω να είμαι καλά και να αγωνιστώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν κρίνει το ιατρικό επιτελείο ότι μπορώ να αγωνιστώ, τότε θα το κάνω. Νιώθω ετοιμοπόλεμος», έλεγε την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο με δεδομένο ότι μόλις σήμερα έκανε τα πρώτα άλματα, εκτιμάται ότι θα είναι μάλλον δύσκολο να δώσει το παρόν στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος…