Ντεμπούτο στην Εθνική για Κυριακίδη, αμφίβολος ο “Τόρο” και βασικός ο Μάνταλος

 

Πρώτη συμμετοχή εκτός απροόπτου για τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Δημήτρη Κυριακίδη στην Εθνική ομάδα, καθώς κλήθηκε εσπευσμένα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίχαελ Σκίμπε, διότι αποχώρησε τραυματίας από το κυριακάτικο Φαληρικό ντέρμπι ο Στέφανος Καπίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Κυριακίδης όπως δήλωσε αισθάνεται μεγαλη τιμή και πολύ χαρούμενος για την παρθενική κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος παρόλο που το παιχνίδι έχει τύπου φιλικού χαρακτήρα να ειναι μοιρασμένες γιατι ειναι ο τρίτος πορτιερο πίσω από Καρνέζη και Γλύκο.

Ο έτερος Ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης,ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έτσι η συμμετοχή του στο αυριανό φιλικό με την Λευυκορωσία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολλη. Ο Μίχαελ Σκίμπε σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές, λόγω και των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει, με παίχτες οι οποίοι δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής με το εθνόσημο στο στήθος. Ωστόσο ο Κομοτηναίος άσος και συνάμα αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, φαίνεται πως βρίσκει για ακόμη μία φορά θέση στα αρχικά και βασικά πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε.