Γ’ Εθνική: Ο εβδομαδιαίος «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Συνεχίστηκε η αγωνιστική δραστηριότητα της Γ’ Εθνικής την Κυριακή με τους Προσκυνητές να πάιρνουν βαθμό στα Γρεβενα από το Βατόλακκο ενω ο Ορφέας Ξάνθης είχε ρεπό. Πέραν των δυο ομάδων μας έχουμε και πολλούς άλλους θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές, που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα με άλλες ομάδες αλλά έστω και μέσω αυτών συμμετέχουν στους αγώνες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Αυτήν την Κυριακή παντως δεν τα πήγανε καλα αφού ο Τοπούζης σκόραρε. Αναλυτικά ο «έλεγχος» των θρακιωτών έχει ως εξής:

1ος ΌΜΙΛΟΣ
Νέστος Χρυσούπολης-ΑΟ Καρδίας 1-1 Για τον Νέστο που σκονταψε και πάλι εντός εδρας βασικοί ξεκίνησαν οι Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Λάσπατζης και ο Βαλαβανόπουλος.

Δόξα Δράμας-Απόλλων Παραλιμνίου 0-0 Απο την Δοξα που ειχε την πρωτη απωλεια στην Δραμα βασικοί αγωνίστηκαν ο Δουμανης, ο Ιγκορ που αντικατασταθηκε στο 58′, ο Μπουσινάκης, ο Σικαλιάς που απέκρουσε πέναλτι, ο Γκαραγκλίδης, και ο Σουανης που μπηκε στο γηπεδο στο 65′. δεν αγωνιστηκαν οι Ολίσε και Μαρκόπουλος. από το Παραλίμνι αγωνίστηκε ο αδερφος του Μπάμπη Ζιγκερίδη του Πανθρακικού, Χρήστος.

Καβάλα-Εορδαϊκός 5-1 Επιδειξη δυναμης για τους Καβαλιώτες με τους οποιους βασικοί ξεκίνησαν οι Λαδάκης, Μπάτζιος, Παπας, ενω οι Μελισσόπουλος, Λίτσκας και Σταματόπουλος δεν αγωνίστηκαν.

Μακεδονικός Φούφα-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 Απο την Καλαμαρια του πρωην προπονητη του Πανθρακικού Δημητρη Καλαϊτζιδη που επέστρεψε στος νίκες βασικος ήταν ο Κυβελίδης που σκοραρε το μοναδικο τερμα, ενω δεν αγωνίστηκε ο πρωην της Ξανθης Ζωτος.

2ος ΌΜΙΛΟΣ
Ολυμπιακός Βόλου-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 3-0 Δεν αγωνιστηκε για τους φιλοξενούμενους ο πρωην παιχτης της Ξανθης Δημήτρης Ψύρρας.

Αμβρακία Κωστακιών-Διαγόρας Σεβαστής 0-1 Εχοντας ως βασικό τον πρωην μπακ του Πανθρακικού Δημήτρη Σκλιοπίδη ο διαγορας επικρατησε 0-1 της Αμβρακίας Κωστακιών

Εθνικός Φιλιππιάδας-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-0 Από την ομαδα της Λευκαδας βασικός και πάλι ηταν ο πρωην του Πανθρακικού Κώστας Ιασωνίδης.

Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου 2-1 Οι γηπεδουχοι επικρατησαν εχοντας ως βασικό τον πρωην πορτιερο του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαπών Δημήτρη Παπατολικα.

3ος ΌΜΙΛΟΣ

Παναχαϊκή-ΑΟ Λουτράκι 2-1 Στην σημαντική νίκη της Παναχαικής του Κατσουράνη βασικοί ξεκίνησαν οι Βρονταράς, Μακρυδημήτρης και Φωτάκης, ενω για το Λουτρακι βασικος ξεκινησε ο Γιώργος Γούλας αλλα αντικατασταθηκε στο 34’λογω τραυματισμού.

ΑΟ Χαλκίς-Παναργειακός 2-0 Στην νικη της Χαλκιδας βασικός αγωνίστηκε ο πρωην του Πανθρακικού Μπαλου

Φωστήρας-Αιολικός 1-2 Βασικός για τους νησιώτες στο σημαντικο αυτό διπλό ήταν ο Εβρίτης Αρθούρος Αμπραχαμιάν.

4ος ΌΜΙΛΟΣ
Άγιος Ιερόθεος-Ερμής Ζωνιανών 3-4 Εκπληκτικος ο Θανασης Τοπουζης πετυχε χατ τρικ και θα μπορούσε να πετυχει και άλλα τερματα στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι.

Ατσαλένιος-Τριγλία Ραφήνας 1-3 Ο Μανώλη Ντόσκας δεν αγωνίστηκε στην μεγαλη νικη της ομαδας του.

Εθνικός-Πανθηραϊκός 1-0 Δεν τα καταφερε ο Πανθηραϊκός των Μκρτσιαν, Λαζαρίδη και Πόνσε που μπήκε ως αλλαγη στο 65 της συναντησης.

Ρόδος-Ιωνικός 1-2 Δεν αγωνίστηκε για τον Ιωνικό ο Ηλίας Κυριακίδης που αποβληθηκε την προηγουμενη αγωνιστική.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Κηφισιά 1-0 Με τον Κομοτηναίο Γιώργο Γκουτσίδη του ΙΝΚΑ να μενει εκτός λόγω τραυματισμού η ομαδα των Χανίων νικησε την Κηφισιά του πρωην πορτιερο του Πανθρακικού Γιώργου Γουμάγια.

Ηλυσιακός-Εργοτέλης 1-2 Ντεμπουτο με το δεξι στον παγκο του Εργοτελη για τον Νικο Ουσταμπασίδη που ειδε τον Κατσικοκερη να κανει στο 26′ το 0-1 μετα από σεντρα του Πόι.

Προοδευτική-Ιάλυσος 1-0 Βασικός στην Προοδευτική ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Γκαϊδατζής.