Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Την πρεμιέρα του στην Κομοτηνή πραγματοποίησε για την 2η αγωνιστική της Football League ο Πανθρακικός που εμεινε στο 0-0 με την Καρδίτσα.

Ωστόσο έχουμε και πολλούς άλλους θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές, που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα με άλλες ομάδες αλλά έστω και μέσω αυτών συμμετέχουν στους αγώνες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ή Football League.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Στην πρεμιέρα δεν τα πήγανε καλα αφού κανένας δεν σκόραρε.

Αναλυτικά ο «έλεγχος» των θρακιωτών έχει ως εξής:

Πανθρακικός- Αναγεννηση Καρδίτσας 0-0 Βασικός για την Kαρδίτσα αγωνίστηκε ο τερματοφυλακας Κουτσόπουλος που κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενω στο 83′ μπηκε ως αλλαγη στον αγώνα ο Ζδράβος.

Άρης-Αιγινιακός 1-1 Ως αλλαγη από το ημίχρονο στην νεα γκελα του Αρη αγωνίστηκε ο Μπαργκάν, ενω δεν αγωνίστηκε ο Χαριτωνίδης. Για τον Αιγινιακό βασικός ήταν ο Φασίδη που αντικαταστάθηκε στο 80′ από τον Ονουάτσι, ενω στο 60 μπήκε στον αγωνα ο Γκατζολάρι.

Λαμία – Κισσαμικός 2-0 Δεν τα καταφερε ο Κισσαμικος των βασικών Σταθάκη, Τσερκέζου και Κουρέλλα και ηττηθηκε 2-0 στην Φθοιώτιδα.

Σπάρτη Απόλλων Σμύρνης 0-2 Ο Δημητρης Σιωπης αγωνίστηκε βασικός αλλα δεν καταφερε να δει την ομαδα του να κερδίζει ξανα στην έδρα της οπως πριν μια βδομαδα με τον Πανθρακικό.

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1 Νεα γκελα για τα Τρικαλα των βασικών Σαρακατσάνου, Μουμίν, Ριζογιάννη, Μίνγκα και του Μπαϊκαρά. Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Χασομέρης.

Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 0-2 Ο Αγροτικος Αστερας του Νικου Νεντιδη πετυχε το 2 στα 2 με τον οποιο ο Βασιλης Τριανταφυλλακος και ο Νικος Αργυρίου αγωνιστηκαν βασικοί και αντικατασταθηκαν στο ημίχρονο.

ΟΦΗ-Καλλονή 2-2 Βαθμους έκοψε στο Ηρακλειο από τον ΟΦΗ του Κομεσίδη που μπήκε στο ημίχρονο η Καλλονη των Ταϊρη και Κέρι που μπήκε και αυτός ως αλλαγή στο ημίχρονο.