Φιλική νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί του τμήματος υποδομής Κ20 της Ξάνθης

 

Λίγες μέρες πριν τον γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής, με τη Δόξα Προσκυνητών, για τη β’ Φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ο Ορφέας έπαιξε και νίκησε σε φιλικό αγώνα την Κ20 της Ξάνθης.

Το απόγευμα της Τρίτης οι ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και του τμήματος υποδομής Κ20 της Ξάνθης, διασταύρωσαν τα «ξίφη»τους, έστω και σε φιλικό επίπεδο και νικητής αυτή τη φορά ήταν ο Ορφέας, που επικράτησε με το ευρύ, μάλιστα, σκορ 4-0, με σκόρερ τους Μουμίνογλού Τουγιάλ, Κώστα Ξαντινίδη (δύο γκολ) και Βασίλη Λαζαρίδη.

Οι δυο προπονητες είχαν την ευκαιρία στον σημερινό αγώνα να δοκιμάσουν και παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει πολύ έως τώρα, αφού ο μεν Ορφέας προέρχεται από ρεπό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και προετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής με τη Δόξα Προσκυνητών, ενώ η δε Κ20 είχε αγώνα πριν λίγες μέρες, και πλέον θα έχει αρκετές μέρες χαλάρωσης, αφού λόγω των αγώνων εθνικών ομάδων, το διήμερο που μας έρχεται δεν θα διεξαχθούν αγώνες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Λαζαρίδης, Ξαντινίδης, Μουμίνογλου. Έπαιξαν και οι: Κωτίδης, Μελισσόπουλος, Θεοδωρίδης, Πιλέ Φεράτ, Μόσχος και Χαραλαμπίδης.

Κ20 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Σπυριντόνοβ, Βαφειάδης, Καλαϊτζίδης, Φιλιππίδης, Τσάπαρης, Τζιβανόπουλος, Τενεκές, Ιωσηφίδης, Καλογιάννης, Χατζής. Έπαιξαν και οι: Ζουρνατζίδης, Κίτσος, Παπαδόπουλος, Καπτέλι, Χασάνογλου, Τσέλα και Πεταλωτής.