ΕΠΣ Θράκης: Οι οκτώ αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται την Τετάρτη η φάση των ομίλων του Κυπέλλου

 

Πραγματοποιούνται την Τετάρτη οι αγώνες της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, οπότε και θα ξεχωρίσει η τελική οκτάδα που θα προχωρήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Γ’ Όμιλο, όπου στην Αίγειτο ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Βιστωνίδα Κοπτερού με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς στην δεύτερη θέση αλλά μόνο μία να εξασφαλίζει το εισιτήριο, αφού το πρώτο έχει πάει στον ΠΑΟΚ Κοσμίου που έχει ήδη δυο νίκες, σε αντίθεση με τον Αετό Μίσχου που με δυο ήττες έχει αποχαιρετήσει την διοργάνωση.

Στον Δ’ Όμιλο το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο γήπεδο του Κάλχα. Μόνο μια από τις δυο ομάδες θα προκριθεί, αφού ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων αναμένεται να επικρατήσει του Κομψάτου Πολυάνθου.

Στον Α’ Όμιλο Ένωση Ασωμάτων και Δόξα Σώστη έχουν από τέσσερις βαθμούς και με ισοπαλία θα προκριθούν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο άλλο ματς ανάμεσα σε Στρύμη και Αγιοχώρι.

Στον Β’ Όμιλο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση ο Ίασμος που υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών που καίγεται να κερδίσει και να περάσει και αυτή στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός συνέχειας Ορφέα Ξυλαγανής και Δοκό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 9/11)

Ενωση Ασωμάτων – Δόξα Σώστη

Ορφέας Στρύμης – Αγιοχώρι

Β’ ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 9/11)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμπυ – Ελπίδα Σαπών

Ορφέας Ξυλαγανής – ΑΠΣ Δοκού

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 9/11)

Αετός Μίσχου – ΠΑΟΚ Κοσμίου

Αστέρας Αιγείρου – Βιστωνίδα Κοπτερού

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 9/11)

Δόξα Γρατινής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κομψάτος Πολυάνθου