ΕΠΣ Έβρου: Απάντηση της ΑΕ Διδυμοτείχου στις διαμαρτυρίες του Ορέστη για την διαιτησία

 

Με μια ανάρτηση στο facebook απάντησε ευγενικά η ΑΕ Διδυμοτείχου στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ορέστη Ορεστιάδας για την διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής.

Σε αυτήν υπάρχει μια φωτογραφία όπου οι παίκτες της ομάδας πόζαραν πανηγυρικά στον φακό. Στο κείμενο που συνόδευε την εικόνα, εκφράζονται ευχαριστίες προς την διοίκηση του Ορέστη για την άψογη φιλοξενία. Πιο πριν όμως, δίνονται «συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης Κο Βασιλόπουλο και τους βοηθούς του καθώς σε ενα τόσο κρίσιμο ματς ήταν άριστοι».

Η αναφορά αυτή μπορεί να εκληφθεί και ως έμμεση απάντηση στην προηγηθείσα επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ορέστη Ορεστιάδας,  που εκτιμούσε ότι παρά την ήττα με 0-3 στο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Έβρου, το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις (θυμηθείτε την ανακοίνωση με ένα κλικ ΕΔΩ και το ρεπορτάζ από τον αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Η ΑΕΔ στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Μια μεγάλη σε έκταση αλλά και σημασία νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας απέναντι σε έναν απο τους διεκδικητές του τίτλου τον Ορέστη με το εμφατικό 0-3,σε ένα ματς γκραν γκινιόλ καθώς τελειώσαμε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές και για 25´ αγωνιζόμασταν με 10 παιχτες η ομαδα μας έδειξε χαρακτήρα και βγάζοντας χαρακτήρα πρωταθλητή δεν απειλήθηκε σε κανενα σημείο του αγώνα.
Συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης Κο Βασιλόπουλο και τους βοηθούς του καθώς σε ενα τόσο κρίσιμο ματς ήταν άριστοι.
Ευχαριστούμε την διοικηση του Ορέστη για την άψογη φιλοξενία».