Τα πρωτοσέλιδα των δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

 

Τα αποτελέσματα του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με έμφαση στην επικράτηση της ΑΕΔ μέσα στην Ορεστιάδα αλλά και στις διαμαρτυρίες του Ορέστη, αλλά και στις νίκες του Άρδα Καστανεων και του Εθνικού επί του Άλεξ, εστιάζει αυτήν την εβδομάδα η «Αθλητική του Έβρου».

Αυτή είναι και η μόνη αθλητική εφημερίδα που εκδόθηκε την Δευτέρα στον συγκεκριμένο νομό, αφού η free press «Εβρο Sport» που δεν εστιάζει ωστόσο τόσο πολύ στην επικαιρότητα, δεν κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα και πιθανότατα η ημέρα έκδοσής της θα μεταφερθεί στα μέσα προς τα τέλη της εβδομάδας, ανά 15 ημέρες.

Ούτε στην Ροδόπη έχει επανακυκλοφορήσει η «Κερκίδα», κάτι που πάντως κυοφορείται. Για την ώρα η μοναδική δευτεριάτικη εφημερίδα στον νομό είναι το «Περισκόπιο» που μετά από διακοπή μιας εβδομάδας, επανήλθε με πρώτο θέμα την ισοπαλία του Πανθρακικού. Αυτό είναι και το μόνο αθλητικό θέμα στην πρώτη του σελίδα.

Όσο για την Ξάνθη, αίσθηση προκαλεί ότι η Ξάνθη Sport δεν επιλέγει για πρώτο θέμα κάποιο αγωνιστικό αλλά τα όσα μαγικά συμβαίνουν στον κόσμο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, με την παραίτηση των τριών μελών της λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους. Φυσικά υπάρχει ρεπορτάζ για ΑΟΞ, τοπικά και τα άλλα αθλήματα.

Δείτε παρακάτω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης, όπως έχει καθιερώσει να σας παρουσιάζει κάθε πρωινό Δευτέρας το ThrakiSportS…