Στα… χαρακώματα και πάλι Ουζουνίδης και ΠΑΕ Πανιώνιος! Αιχμές από τον Αλεξανδρουπολίτη, σφοδρή απάντηση από τον «Ιστορικό»…

 

Με σκληρό και καυστικό τρόπο απάντησε η ΠΑΕ Πανιώνιος με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από την σελίδα της στον μέχρι το καλοκαίρι προπονητή της Μαρίνο Ουζουνίδη, έπειτα από τις δηλώσεις του Αλεξανδρουπολίτη στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Ερωτώμενος για το αν νιώθει πικραμένος με τον τρόπο που απομακρύνθηκε απο τον πάγκο και την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πανιώνιου, ο Εβρίτης δήλωσε πως η αντίδραση των ανθρώπων της διοίκησης της ΠΑΕ Πανιώνιος ήταν… χαζή, διότι νιώθει πεπεισμένος και σίγουρος πως η εν λόγω διοίκηση γνώριζε για τις επαφές και τις συζητήσεις του ίδιου με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ενδεχόμενο ανάληψης από μέρους του της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Έπειτα συνέχισε λέγωντας πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του «κατάφεραν και έβγαλαν τον σύλλογο απο την αφάνεια και τον ανέστησαν», υπενθυμίζοντας ότι καθώς όταν ανέλαβε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος βρίσκονταν σε δυσχερή θέση όντας προτελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο με δουλειά ο Ουζουνίδης υποστήριξε ότι επετεύχθη να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος.

Αν και στην πλειοψηφία τους τα περισσότερα τα έχει ξαναπεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αμεσότατη ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Πανιώνιος και μάλιστα σε μια περίοδο που υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει και δεν θα οδηγούταν στα δικαστήρια της ΕΠΟ η διένεξή τους. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν βρισκόταν και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στην αφάνεια. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ σύλλογος της χώρας, έχει μάθει να πορεύεται ανεξαρτήτως των προσώπων που κατά καιρούς τον στελεχώνουν. Αντίθετα, πολλοί είναι αυτοί που κατά το παρελθόν, αλλά κατά πως φαίνεται και στο παρόν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να βγουν ίσως οι ίδιοι από την αφάνεια αλλά και προκειμένου πάνω σε αυτό να χτίσουν την καριέρα τους και να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους. Αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου και στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό τους.Τις εξελίξεις του προηγούμενου καλοκαιριού δεν τις δρομολόγησε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντιθέτως “άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι”. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι.

Υ.Γ. Στην αφάνεια δεν μπορεί να βρεθεί ποτέ ο σύλλογος που από τα σπλάχνα του γέννησε τους μεγαλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που στελέχωσαν και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες. Ο σύλλογος του Πεντζαρόπουλου, του Χάιτα, του Δέδε, των αδελφών Ιντζόγλου, του Θανάση και του Δημήτρη Σαραβάκου, του Μαύρου, του Αναστόπουλου, του Μαυρίκη, του Μωραϊτέλη και τουλάχιστον 50 ακόμα μεγάλων μορφών».