Football League: Οι δηλώσεις των προπονητών Πανθρακικού και Αναγέννησης Καρδίτσας

 

 Δίκαιο χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα του Πανθρακικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας οι προπονητές και των δύο ομάδων, που μίλησαν αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Και οι δυο ομαδες είχαν ευκαιρίες αλλά και οι δυο ομαδες είχαν στόχο α κρατήσουν το μηδέν. Το αποτέλεσα είναι δίκαιο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές για το καθαρό παιχνίδι τους», είπε στην αρχή ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιάννης Μάγγος.

«Καλή συνέχεια στον Πανθρακικό που είναι αγαπητή ομάδα σε όλη την Ελλάδα. Θεωρώ ότι θα σωθούν», πρόσθεσε. Σε ερώτημα για το αν είναι ικανοποιημένος με την συγκομιδή δύο βαθμών στις πρώτες δύο αγωνιστικές, απάντησε: «Αν μου έλεγες αν θα ήθελες δύο βαθμούς πριν την πρώτη αγωνιστική θα ήμουν ευχαριστημένος. Σήμερα θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις βαθμούς. Και δεν εννοώ νίκη στο σημερινό παιχνίδι, αφού το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αλλά σε αυτό με τον Άρη».

Σχολιάζοντας το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Υπάρχουν 5-6 ομάδες για την άνοδο. Στο πρώτο δικό μας ματς δεν ήταν στραβοπάτημα του Άρη αλλά δικό μας. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Με καλές ομάδες. Με κίνητρο. Μέχρι τελευταία αγωνιστική θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε: «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μετά το 25’ ωστόσο υπήρξε άγχος και εξελίχθηκε σε μέτριο παιχνίδιο. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα και με προβληματίζει μόνο ότι χάσαμε τον έλεγχο του παιχνδιού. Προσπαθήσαν τα παιδιά για 90 λεπτά, είχαν οργανωμένες επιθέσεις αλλά το 0-0 έμεινε. Ωστόσο επαναλαμβάνω ότι ήταν ένα δίακαιο αποτέλεσμα».

Σε σχέση με το πρωτάθλημα και απαντώντας σε ερώτηση του ThrakiSportS αν είναι καλό ή κακό που ο Πανθρακικός ακολουθεί το πρόγραμμα του Άρη και αντιμετωπίζει ομάδες που για την ώρα έχουν στα ύψη την ψυχολογία αφού του αποσπούν θετικά αποτελέσματα, ο προπονητής του Πανθρακικού απάντησε: «Είναι δύσκολη κατηγορία. Τα φαβορί χάνουν πόντους. Το αν είναι καλό ή καλό θα το δούμε την άλλη Κυριακή. Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Πάνω από όλα σημασια έχει η δική μας απόδοση. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε».