Επιτέλους δικαίωση για τον Δημήτρη Κυριακίδη! Κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών από τον Μίκαελ Σκίμπε μετά τον τραυματισμό του Καπίνο

 

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Δημήτρης Κυριακίδης, που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Νέστο Χρυσούπολης, περίμενε αυτήν την κλήση καιρό. Ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Κυριακίδης κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών αντί του Στέφανου Καπίνο, του οποίου η πρόσκληση ανακλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή μετά την θλάση που υπέστη.

Με την ευκαιρία της κλήσης του από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Η Εθνική είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και το ίδιο ήταν και για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρό μου για το οποίο προσπάθησα πολύ.

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα η σημερινή, που θα μείνει χαραγμένη μέσα μου. Επ’ ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Στέφανο Καπίνο και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό».