Η αφιέρωση του Άρη Αβάτου στον… «στρατιώτη τεθωρακισμένων Αντώνη Χαριτίδη»

 

Νίκη αφιερωμένη στον φαντάρο εδώ και λίγες ημέρες Αντώνη Χαριτίδη ήταν αυτή του Άρη Αβάτου επί του Εχίνου Σπορ στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης.

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την δύσκολη έδρα του Εχίνου, που έστεψε το Άβατο πρωταθλητή χειμώνα ή αν θέλετε… φθινοπώρου, αφού αν και ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές Νοέμβρη ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, παίκτες και διοίκηση αφιέρωσαν την νίκη στο Αντώνη Χαριτίδη.

Ο Αντώνης, ο οποίος παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στον Αυλώνα στα τεθωρακισμένα και αναμένεται να ορκιστεί με την συμπλήρωση ενός μήνα εκεί, στις 2 Δεκεμβρίου, προς το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ενσωματώθηκε στην ομάδα του Άρη Αβάτου που έθεσε ως φετινό στόχο την άνοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια μεταπήδησε κατά κύριο λόγο σε ομάδες Γ’ Εθνικής όπως η Δόξα Δράμας, η ΑΕ Καραϊσκάκη, ο Νέστος Χρυσούπολης (στην σύνθεση του οποίου αγωνίζονταν τότε αρκετοί ξανθιώτες ποδοσφαιριστές) και στον Φωκικό.

Στην ομάδα του Άρη Αβάτου πήρε μεταγραφή πριν περίπου ένα μήνα προερχόμενος από τον ιστορικό αλλά και αρκετά φιλόδοξο φέτος Ορφέα Ξάνθης, καθώς είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του Ορφέα Ξάνθης το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησε εκεί την σεζόν, πριν μεταπηδήσει στους πρωτοπόρους του Άρη Αβάτου.