ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο χορταστικό παιχνίδι της Ελπίδας Σαπών με τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων

 

Ένα δυνατό παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και καλές στιγμές ήταν αυτό μεταξύ της Ελπίδας Σαπών με τον Σπάρτακο για την 6η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης.

Αν και με 3 παίκτες απόντες και δυνατό αντίπαλο η Ελπίδα Σαπών κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 παίρνοντας τους πολύτιμους βαθμούς φτάνοντας στους 12, συνεχίζοντας έτσι να διατηρεί τη 4η θέση.
Στην έναρξη του πρώτου ημιχρόνου και οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά δημιουργώντας αρκετές φάσεις. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και στο 25’ ήρθε το πρώτο γκόλ από τον Πασσά, γεγονός που ταρακούνησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι προσπάθησαν να βρεθούν στην αντεπίθεση, χωρίς αποτέλεσμα όμως μέχρι την ολοκλήρωση του 45λεπτου όπως επισημαίνει το rodopisports (φωτο).

Στην επανάληψη η Ελπίς βρήκε σύντομα τα δίχτυα κάνοντας το 2-0 με τον Πασχάλη στο 54’. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σπάρτακος κατάφερε να μειώσει με γκολ του Γκέκα που νικησε τον Ποιμενιδη που έκανε ντεμπουτο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν λίγο αργότερα, με σκόρερ για ακόμη μια φορά τον Πασχάλη με κάθετη μπαλιά στο 61’. Ο Σπάρτακος παρά την αποβολή του Καπετάνου σκόραρε για ακόμη μια φορά κλείνοντας έτσι το παιχνίδι στο 3-2 με γκολ του Πασαλίση στο 72’.

Διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης: Κακουλίδης, Μωραίτης, Ευγενίδου

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Ποιμενίδης,Μανουσάκης,Κύρλος, Γεωργακόπουλος, Πασσάς,Γεωργοσούλης, Κομνηνός, Καραθανάσης,Πασχάλης, Καραμπάτσιος (Πάλι), Χαραλαμπίδης

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τασίδης, Πασαλίσης (Γκέκας), Μυρτεζάς (Τσιφίδας), Κουτσουκανίδης, Κόγιος, Σεφέρης, Πασαλίδης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντόπουλος (Φίλων), Κατσαρός, Καπετάνος.