Volley League: Προς… επιβεβαίωση του διαζυγίου της Ορεστιάδας με τον Μίκαελ Μέρτεν

 

Όλα δείχνουν ότι η συνεργασία του Μίκαελ Μέρτεν με τον ΑΟ Ορεστιάδας βαδίζει προς την λήξη της, μετά το αναιμικό ξεκίνημα της ομάδας και τους μηδέν βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Ο Γερμανός καθοδήγησε τον σύλλογο στην σαββατιάτικη αναμέτρηση της Σύρου, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του το ρεπορτάζ που ήθελε να υπάρχει κρίση στις σχέσεις του με την ομάδα. «Την Δευτέρα θα έχουμε συνάντηση με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει…», είπε χαρακτηριστικά ο Μέρτεν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ.

Ο ίδιος δείχνει να μην επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας, καθώς θεωρεί ότι δεν βρήκε στην Ορεστιάδα τις συνθήκες που ήθελε. Και από την πλευρά της διοίκησης του ΑΟΟ όμως εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα υπό τις οδηγίες του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν ότι έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Υπό αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι την Δευτέρα θα εκδοθεί το όπως δείχνουν τα πράγματα συναινετικό διαζύγιο. Το ερώτημα που μένει είναι αν αυτό θα είναι σε φιλικό κλίμα ή όχι…