Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Η ανδρική ομάδα της Ασπίδας υποδέχεται στο Εύμοιρο το Στρατώνι, προερχόμενη από την πολύ μεγάλη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας και θέλει τη νίκη, αφενός για να φτάσει την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και να ανέβει και άλλο στο βαθμολογικό πινάκα και αφετέρου γιατί ακολουθούν στη συνέχεια δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Καρδίτσα και Αγρίνιο.

Προβλήματα στην ομάδα της Ξάνθης δεν υπάρχουν, ενώ η αποστολή αποτελείται από τους Κουτσογιάννη, Πετς, Μασμανίδη, Καραμπίνη, Παπαθανασίου, Μανδαλάκη, Ασημάκη, Παπαδάκη, Τσιώγκα, Γρούδο, Στεφανίδη και Τσιαβέ.

Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και για την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υποδέχεται τον Αστέρα Καβάλας. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από δύσκολη και αγχωτική νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του ΓΑΣ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες για τη σημερινή αναμέτρηση.

Αντίθετα ο ΓΑΣ Κομοτηνή αντιμετωπίζει στην Καβάλα την Αγία Βαρβάρα. Ο ΓΑΣ μπορεί να ηττήθηκε στο ντέρμπι από την ΑΕ Κομοτηνής, όμως άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε πάρει αυτός το ροζ φύλλο αγώνα. Σήμερα αντιμετωπίζει ίσως την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η Αγία Βαρβάρα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο ΓΑΣ δεν θα πρέπει να είναι προσεκτικός και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, αν θέλει να φτάσει στη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ούτε ο Νεοκλής Λεμονίδης αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας αντιμετωπίζει στο Εύμοιρο τον Πιερικό Αρχέλαο, θέλοντας να πετ’υχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο αντιμετώπισε και στα μπαράζ ανόδου τον περασμένο Ιούνιο. Εκτός από τις Μεχμέτ Ουστά και Λαζαρίδου δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τον Νεδήμ Καρά Αχμέτ να έχει στη διάθεση του τις Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκυ, Καραλή, Καρακώστα, Σουλιώτη, Μαμαλίγκατζη, Κουτρουβέλη, Παπαδοπούλου, Σαρβάνη, Σαμαρά, Γκιρκίζα και Παπαχρυσοβεργη.

Οι αγώνες της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας και των ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS, ενώ με το τέλος των αγώνων θα υπάρχει ρεπορτάζ για τις τέσσερις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ