LIVE από τα Γρεβενά: ΠΑΕ Ποντίων Βατολάκκου- Δόξα Προσκυνητών 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΠΑΕ Ποντίων Βατολάκκου- Δόξα Προσκυνητών για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ετερη ομάδα της Θράκης, και από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος Ορφέας Ξάνθης, έχει ρεπό αυτήν την Κυριακή.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε το επόμενο διάστημα την εξέλιξη στην αναμέτρηση ΠΑΕ Ποντίων Βατολάκκου- Δόξα Προσκυνητών για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πριν ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς της αποψινής μετάδοσης.

Ώρα 14:05 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:10 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:15 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:20 Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:25 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:35 Παιχνίδι ουραγών στα Γρεβενά αναμεσα σε δυο ομάδες που έχουν μόλις 4 βαθμούς, η ΠΑΕ Ποντίων με νεο προπονητή τον Κωστογλίδη, η μοναδική που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (κατέκτησε τρίποντο στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστη της Καλαμαριάς), ενω η Δόξα Προσκυνητών δεν έχει κατακτήσει βαθμό εκτός εδρας.

Ώρα 14:40 Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες, η ΠΑΕ Ποντίων ηττηθηκε 3-0 από τον Καμπανιακό και η Δοξα 0-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ώρα 14:45 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καρδίας, Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου, Νάουσα – Καμπανιακός, Καβαλα -Εορδαικος, ΑΕ Ποντών-Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Καλαμαριάς, Αλμωπός Αριδαίας – Λαγκαδάς, ενω ρεπο εχει ο Ορφεας Ξάνθης.

Ώρα 14:53  Οι εντεκάδες των δυο ομάδων
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Κωστογλίδης): Νομικός, Τσαρτσιώτης, Μπιμπίρης, Τσαγκαλίδης, Μπιζιώτας, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Κοτσαντίσογλου, Μπλάντος, Αντωνιάδης, Ζολώτας

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Πέρτσας, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Λεφής, Κίτσος, Τρίχας, Ανυφαντάκης Μεμέτ Εμρέ, Κλης, Ιωαννίδης, Βάσκος

Ώρα 15:01  Έναρξη αγώνα.

10′ Παιχνίδι κέντρου χωρίς κάτι αξιοσημείωτο για τις δυο ομάδες.  Χωρίς σκορ και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Την ίδια ώρα ο Πανθρακικός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ)

18′ Υποψία φάσης για τις δυο ομάδες μια για τους γηπεδούχους όπου μπλοκαρε ο Πέρτσας σε μια επιθεση των Ποντίων και μια για τους φιλοξενούμενους μετά από στημένο χτύπημα από κόρνερ.

25′ Παραμένει το μηδεν με τους Προσκυνητές να έχουν ελαφρα κατοχή και να κερδίζουν κόρνερ τα οποία περνούν ανεκμετάλλευτα.

30′ Ενα τερμα μεχρι στιγμής στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής στην Πτολεμαίδα. Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 με σκορερ των πρωην του Πανθρακικού Κυβελίδη.

32′ Ανεβάζουν την απόδοσή τους τα παιδιά του Κλειτσιώτη αλλά δεν μπορούν να ανοίξουν την αμυνα των γηπεδουχων, αφού τα σουτ των Κλή και Εμρέ δεν βρήκαν στόχο με τον Νομικό να είναι σε ετοιμότητα.

40′ Πέντε λεπτά για το πρωτο μερος και έχουμε Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καρδίας 1-0, Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0, Νάουσα – Καμπανιακός 0-1, Καβαλα -Εορδαικος 1-0, ΑΕ Ποντιών-Δόξα Προσκυνητών 0-0, Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1, Αλμωπός Αριδαίας – Λαγκαδάς 1-0

45′ Λήξη πρωτου μέρους. Η Δοξα πατά καλύτερα στο γήπεδο αλλά δεν μπορεί να διασπάσει την αμυνα των γηπεδούχων. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΑΕ Ποντιών-Δόξα Προσκυνητών 0-0.

Ωρα 15:48 Την ίδια ώρα ημίχρονο στο ΔΑΚ Κομοτηνής όπου ο Πανθρακικός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ)

Ωρα 15:53 Αποτελέσματα ημιχρόνου: Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καρδίας 1-0, Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0, Νάουσα – Καμπανιακός 0-1, Καβαλα -Εορδαικος 3-0, ΑΕ Ποντιών-Δόξα Προσκυνητών 0-0, Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1, Αλμωπός Αριδαίας – Λαγκαδάς 1-0

Ωρα 15:57  Θυμίζουμε εν τάχει ότι την μετάδοση των αγώνων προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία Fresh Co, η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli,   το Cafe-Bar De Novo, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην Κομοτηνή όπως και από την ίδια πόλη  η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών».

Ωρα 16:02  Έναρξη δευτερου μερους σε Γρεβενά και υπόλοιπα γήπεδα.

46′  Τραυματισμός του Κελεσίδη που δεν μπορεί να συνεχίσει και μεταφερεται εκτός γηπεδου με ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο. Ο Κελεσίδης είχε χτυπήσει και στην διαρκεια του πρωτου μερους αλλα συνεχισε το παιχνίδι. Ο Μόσχος στην θέση του.

54′ Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών. Ο Δραγανίδης στην θέση του Ανυφαντάκη

55′ Μακρινό σουτ Εμρε δεν απειλεί τον Νομικό

57′ Διαμαρτυρίες για χερι από τους γηπεδούχους

60′ Η Δόξα προσπαθεί να πιέσει περισσότερο την άμυνα του Βατόλακκου

62′ Μεγαλη ευκαιρία για τον Βάσκο σε τετ α τετ αλλα δεν μπορεί να νικήσει τον Νομικο.

69′ Τερματα στα άλλα ματς στο δευτερο μέρος: Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καρδίας 1-1 και Καβαλα -Εορδαικος 3-1

75′ Παραμένει το μηδέν με τους γηπεδούχους να πάιζουν αρκετα σκληρα με την ανοχή του διαιτητη.

80′ Αντεπίθεση για τους Προσκυνητες που δεν μπορουν να σκοραρουν με τον Βάσκο απο καλη θέση.

93′ Λήξη αγώνα στα Γρεβενά. Πρωτος βαθμος εκτός έδρας για την Δόξα. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕ Ποντιών-Δόξα Προσκυνητών 0-0

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χορηγούς της μετάδοσης. Σε λίγο θα αναρτηθούν σε ξεχωριστό άρθρο στο ThrakiSportS όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Γ’ Εθνικής και θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα. Μείνετε στο ThrakiSportS…