LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League καθώς και την εξέλιξη στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγονται την ίδια ώρα. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση για τις προσεχείς ώρες θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Football League που διεξάγονται όλοι μαζί ταυτόχρονα, με έμφαση φυσικά στο παιχνίδι του Πανθρακικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας που διεξάγεται εδώ, στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ωρα 14:24  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία να σας αναφέρουμε τους χορηγούς αυτής της μετάδοσης, αρχίζοντας από το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:28  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ που σήμερα έχει και μεγάλο τζακ ποτ δίνοντας σχεδόν 11,5 εκατ. αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:32 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:35 Τέταρτος και τελευταίος ορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:38 Πάμε να περάσουμε κατευθείαν στις συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Τσοπέλας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά.

Ώρα 14:41 Στον πάγκο του Πανθρακικού βρίσκονται οι Τζελέπης, Γκιντίδης, Ρουσσάκης, Καρδάρης, Ψάλτης, Κουσίδης και Ζυγκερίδης, ενώ στον πάγκο της Αναγέννησης βρίσκονται οι Πρίφτη, Υφαντής, Καραγιάννης, Σάμουελ, Ζδράβος, Μαϊγκά και Μοσχάκης

Ώρα 14:45 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Διονύσης Ζγούρας από το Σύνδεσμο Κοζάνης, με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα και Χρήστο Παπαδόπουλο επίσης από το Σύνδεσμο Κοζάνης, ενώ τέταρτος είναι ο Γεώργιος Κυριαζίδης από το Σύνδεσμο Έβρου.

Ώρα 14:48 Πλούσια η προϊστορία των δύο ομάδων, καθώς έχουν αναμετρηθεί 20 φορές, με την καθεμιά να έχει από 8 νίκες, ενώ οι δύο ομάδες έχουν έρθει και 4 φορές ισόπαλες.

Ώρα 14:51 Συνολικά 12 ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Ώρα 14:55 Συννεφιά στην Κομοτηνή, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται γύρω στους 20 βαθμούς. Λίγος κόσμος στις κερκίδες του ΔΑΚ. Περίπου 200 θεατές αυτή τη στιγμή στο γήπεδο.

Ώρα 14:58 Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έτοιμα για τη σέντρα του αγώνα.

Έναρξη του αγώνα

15΄ Χωρίς φάση στην Κομοτηνή μέχρι στιγμής. Χωρίς γκολ στα παιχνίδια που ξεκίνησαν επίσης στις τρεις. Στο παιχνίδι που άρχισε στις 14:30 Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 0-2 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου

21΄ Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον Πανθρακικό, με τον Μυρθιανό να βγάζει τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Ηλιάδη, ο οποίος σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό που έπεσε για τάκλιν και έφυγε κόρνερ

27΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, με τον Φέτση να βγάζει τη σέντρα, η μπάλα έγτασε στον Τζέκο, ο Γκαραβέλης έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Ντιατά ο οποίος από πλάγια θέση δεξιά έστειλε την μπάλα άουτ

33΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, με τον Τσιλούλη να παίρνει την μπάλα και να προχωράει ανενόχλητος, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη.

34΄ Πάσα του Μυρθιανού στον Ρομπέρ, ο οποίος σούταρε, με τον Κουτσόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα

36΄ Κόντρες στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανθρακικού, με τον Τζέκο να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.

39΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Κουτσόπουλο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ

40΄ Πέντε λεπτά για το ημίχρονο και στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε Λαμία – Κισσαμικός 1-0, Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός 0-1, Σπάρτη Απόλλων Σμύρνης 0-1 και Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 0-1. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουμε σκορ, ενώ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου παραμένει το Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 0-2

45΄ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, σε ένα καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν και να έχουν κάποιες καλές στιγμές. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Ωρα 15:51  Πριν συνεχίσουμε την μετάδοση, να σας αναφέρουμε ότι την μετάδοση διευκολύνει το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:54  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ που σήμερα έχει και μεγάλο τζακ ποτ δίνοντας σχεδόν 11,5 εκατ. αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:57 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:01 Τέταρτος και τελευταίος ορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

50′  Χωρίς κάτι ιδιαίτερο περνά το πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης

53′  Σέντρα από δεξιά του Πολίμου, μπλοκάρει εύκολα ο Κουτσόπουλος.

54′  Αλλαγή για Πανθρακικό. Βγαίνει ο Πλέγγας, μπαίνει ο Κάρδαρης.

56′ Αλλαγή για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Βγαίνει ο Ντιατά, όπως σχολιάζουν οι κομοτηναίοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία ίσως ο καλύτερος παίκτης του… Πανθρακικού, μπαίνει ο Καραγιάννης

63′ Κίτρινη κάρτα στον Δημόπουλο των φιλοξενούμενων για επικίνδυνο παίξιμο στον χώρο του κέντρου

64′  Κίτρινη κάρτα στον Κισκαμπάνη για σκληρό φάουλ στον Νικόλτση, σε αντεπίθεση του Πανθρακικού από δεξιά.

66′  Αλλαγή στον Πανθρακικό. Βγαίνει ο Χαλκιαδάκης, μπαίνει ο Κουσίδης.

68′ Δεύτερη αλλαγή για την Αναγέννηση, βγαίνει ο Τσιλούδης και μπαίνει ο Σάμουελ.

69′ Κίτρινη κάρτα ο Μαυρουδής Μουγαΐδης.

72′ Στα άλλα παιχνίδια Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός 1-2, λαμία – Κισαμικός 1-0, Τρίλαλα – πανσερραϊκός 1-1, Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης 0-2 και Χανιά – Αγροτικός Αστέρας 0-2 τελικό αποτέλεσμα καθώς άρχισε από τις 14:30. Στα άλλα ματς δεν έχει ανοίξει το σκορ.

74′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό, τρίτη και τελευταία. Εξω ο Γαβριηλίδης, στην θέση του ο Ψάλτης.

80′  Πάμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς σκορ στο ΔΑΚ Κομοτηνής με το ματς να έχει ανοίξει μεν αλλα χωρίς κάτι το ποιοτικό.

84′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μπαίνει ο μέχρι πέρυσι παίκτης του Πανθρακικού Ζδράβος Ρίζος, βγαίνει ο Σμίλτος.

86′  Διαμαρτυρίες των παικτών του Πανθρακικού και των φιλάθλων του για ενα πέσιμο του Ηλιάδη μέσα στην περιοχή, παίζεται λέει ο διαιτητής και μάλλον έχει δίκιο.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. Προσπάθησε ο Πανθρακικός,   ένα σουτ περνάει άουτ. Στο μεταξύ γκολ ο Αιγινιακός μέσα στην έδρα του Άρη!

90+2′ Παραλίγο γκολ για τους φιλοξενούμενους από λάθος του Γκαραβέλη που … πάσαρε σε φιλοξενούμενο, αλλά πρόλαβε και έκοψε με αυτοθυσία ο Πολίμος.

90+3′  Τέλος του αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χορηγούς της απευθείας μετάδοσης του αγώνα. Σε λίγο σε ξεχωριστεί αναρτήσεις, αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση αλλά και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων και η βαθμολογία, μόλις λήξουν όλα τα παιχνίδια. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, μείνετε στο ThrakiSportS…