Football League: Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για Πανθρακικό, υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα αναζητήσει σήμερα ο Πανθρακικός, ο οποίος στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League υποδέχεται στις 15:00 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Πανθρακικός προέρχεται από καλή εμφάνιση, όχι όμως και από καλό αποτέλεσμα, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 2-1 στη Σπάρτη από την τοπική ομάδα, με την ομάδα της Κομοτηνής να προηγείται, αλλά να μην μπορεί να κρατήσει το σκορ. Προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να έχει επιλέξει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, εκ των οποίων ένας θα μείνει εκτός λίγο πριν η ομάδα μεταβεί στο ΔΑΚ.

Αντίθετα η Αναγέννηση ήρθε στην Κομοτηνή, έχοντας πετύχει μία από τις εκπλήξεις της πρεμιέρας, καθώς η ομάδα της Καρδίτσας ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη. Φυσικά η ψυχολογία είναι στα ύψη στη θεσσαλική ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο σημερινό παιχνίδι. Με 20 ποδοσφαιριστές η αποστολή της Καρδίτσας, με τους δύο να μένουν εκτός. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κομοτηνή είναι και δύο πρώην παίκτες του Πανθρακικού, οι Δημήτρης Κουτσόπουλος και Κώστας Ζδράβος-Ρίζος.

Αυτοί δεν είναι και οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, καθώς συνολικά 12 παίκτες έχουν αγωνιστεί σε Πανθρακικό και Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτοί είναι οι Σωκράτης Μπουντούρης, Δημήτρης Κουτσόπουλος, Χρήστος Αθανασιάδης, Σπύρος Ματεντζίδης, Κώστας Ιασωνίδης, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Περικλής Μπουσινάκης, Γιάννης Σίμωσης, Γιώργος Μοσχάκης, Γιάννης Χλωρός, Ξενοφών Γήττας και Κώστας Ζδράβος-Ρίζος.

Όλοι οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής διεξάγονται σήμερα στις 15:00.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 1 ΤΟΥ ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ