Μπορούσε την νίκη η Δόξα Προσκυνητών στα Γρεβενά απέναντι στην ΑΕ Ποντίων

 

Δεν τα κατάφερε να πάρει την πρωτη της νικη εκτός έδρας η Δόξα Προσκυνητών αν και την δικαιούταν και έμεινε στο 0-0 απέναντι στον ισόβαθμό της στην τελευταία θέση ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι κυριως στο πρωτο μέρος όπου ο ένας φοβόταν τον άλλο, η Δόξα Προσκυνητών
στο 27′ έχασε καλή ευκαιρία σε αντεπίθεση αλλά το ολασε του Μεμέτ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νομικός. Στο 47′ το σουτ του Μπιζιώτα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Πέρτσας, ενω στο 54′ ο Μεμέτ σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Νομικού, όπως και στο 65′ που από κοντα πλασαρε αουτ. Στο 67′ η κεφαλιά του Λέφη πέρασε άουτ, ενω σε αντεπίθεση στο 84΄πολύ καλό σουτ του Βάσκου σε αντεπίθεση επέκρουσε εντυπωσιακά ο Νομικός σε κόρνερ.

Ο διαιτητής Χιώτης από τα Τρίκαλα ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, εξού και ο τραυματισμός του Κελεσίδη στο φιναλε του ημιχρόνου που διακομίστηκε στο νοσοκομειο με κάκωση στα πλευρά, αλλά ευτυχώς επιστρέφει με την αποστολή πίσω Κομοτηνή.

ΑΕ Ποντίων (Στ. Κωστογλίδης): Νομικός, Μπιμπίρης, Τσαγκαλίδης, Τσιαρσιώτης, Αντωνιάδης, Τζερεμές (85′ Σπηλιώτης), Μπλάντος, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου (80′ Μανιατέας), Μπιζιώτας, Ζολώτας (66′ Χαλαζονίτης).

Δόξα Προσκυνητών (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης (44′ Μοσχός), Λεφής, Κίτσος, Τρίχας, Ανυφαντάκης (50′ Δραγανίδης), Εμρέ, Κλης, Ιωαννίδης (78′ Γιαννακιτσίδης), Βάσκος