Αποθέωση Τοροσίδη για την επιστροφή του στο Ολύμπικο ως αντιπάλου της Ρόμα

 

«Έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπολόνια, με το σκορ να είναι ήδη 3-0 για τους Τζιαλορόσι, ο Ντοναντόνι έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον πρώην Ρωμαίο Τοροσίδη στην θέση του Μασίνα.

Το Ολύμπικο σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο παρελθόν με τον Νεστρο, ξέφρασε την ικανοποίησή του για την είσοδο του Έλληνα με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα».

Με τα λόγια αυτά περιέγραψε η ιταλική ιστοσελίδα  http://www.vocegiallorossa.it/ όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Ολύμπικο, στα τελευταία λεπτά του μεγάλου αγώνα της Ρώμης για το Καμπιονάτο που βρήκε την Ρόμα νικήτρια με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Με τη νίκη αυτή η Ρόμα ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις πόντους πίσω από την Γιουβέντους. Η Μπολόνια είναι 15η με 13 βαθμούς. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που χρησιμοποιήθηκε ο Τόρο μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική Ομάδα στην Τιφλίδα.

Την Δευτέρα ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής παίρνει το πρωινό αεροπλάνο και έρχεται στην Αθήνα ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας…