Η θέση της διοίκησης του ξενοδοχείου που προχώρησε στην έξωση των παικτών του ΑΟ Ορεστιάδας

 

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης με την «έξωση» οκτώ παικτών της Ορεστιάδας από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν και την δημοσιοποίηση του θέματος.

Ως γνωστόν, η αθηναϊκή ιστοσελίδα VolleyPlanet που αποκάλυψε το θέμα, έγραψε ότι αυτό έγινε λόγω χρεών και δείχνει την οριακή κατάσταση που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην ομάδα, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Μετά την αυτονόητη προβολή του θέματος και από το ThrakiSportS, υπήρξε επικοινωνία του προέδρου του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη με την ιστοσελίδα μας, όπου αναφερόταν ότι υπάρχουν μεν προβλήματα στην ομάδα της Ορεστιάδας όπως σε όλον τον κόσμο, αλλά λύνονται στο μέτρο του δυνατού. Παράλληλα, έγινε κατηγορηματική διάψευση ότι το ζήτημα με την έξωση των παικτών από το ξενοδοχείο είχε να κάνει με οικονομικές οφειλές προς αυτό.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας προτίθεται να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις τόσο κατά του μέσου ενημέρωσης και του δημοσιογράφου που έφεραν στο φως της δημοσιότητας την είδηση, υποστηρίζοντας ότι αυτή περιελάμβανε αδιασταύρωτες πληροφορίες που βλάπτουν την ομάδα, όσο όμως και προς την πλευρά του ξενοδοχείου για αυτήν την ενέργεια να «διώξει» ουσιαστικά τους παίκτες, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα σε σχέση με την συνεργασία του συλλόγου με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εξαιτίας της μη έκδοσης κάποιων τιμολογίων.

Μετά και από αυτό το δημοσίευμα, το ThrakiSportS έγινε δέκτης καταγγελίας από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Ζωή Κεραμάρη, η οποία από την πλευρά της διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του προέδρου του ΑΟΟ και ζήτησε να καταγραφεί και η δική της πλευρά για το θέμα που είχε δημιουργηθεί, προσθέτοντας ότι τα λεγόμενα του προέδρου του ΑΟΟ θίγουν και την ίδια προσωπικά αλλά και την επιχείρησή της, στην οποία φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες του συλλόγου. Η ίδια προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στο ThrakiSportS:

«Επειδή παρουσιάζεται μια κατάσταση διαφορετική από αυτήν που είναι στην πραγματικότητα, η οποία με θίγει προσωπικά αλλά βλάπτει και την επιχείρησή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Με τον σύλλογο ΑΟ Ορεστιάδος υπήρχε μια συμφωνία για την φιλοξενία παικτών της ομάδας έναντι τιμήματος που ήταν το χαμηλότερο που μπορούσαμε να δώσουμε. Ωστόσο ο σύλλογος είχε προχωρήσει σε εξόφληση των υποχρεώσεών του μόνο μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και από τότε μας είχε στο… περίμενε. Υπάρχουν και τα σχετικά μηνύματα στο κινητό μου με τον πρόεδρο κ. Γκιζάνη, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

»Μάλιστα, ακόμα και σε σχέση με τα ποσά μέχρι τότε, ένα μεγάλο μέρος δεν έχει εισπραχθεί ακόμα αφού έχει δοθεί με επιταγή που δεν έχει εξαργυρωθεί. Αν και μας ζητήθηκε να μην κοπούν παραστατικά, εμείς φυσικά και κόψαμε όλα τα απαραίτητα παραστατικά για να είμαστε νόμιμοι. Η πλευρά της διοίκησης του συλλόγου είχε επίσης ενημερωθεί έγκαιρα ότι αν δεν υπήρχε εξόφληση και των επόμενων ημερών, η διοίκηση του ξενοδοχείου θα υποχρεωνόταν να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση να ζητήσει τα κλειδιά από τους αθλητές, για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

»Με τους αθλητές δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ελπίζω τόσο σε αυτούς όσο και στον σύλλογο κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία. Όμως, όπως προανέφερα, δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι ως επιχείρηση εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο να εξυπηρετήσουμε τον σύλλογο και εισπράξαμε από την διοίκησή του μιαν απαράδεκτη συμπεριφορά. Είναι τουλάχιστον αστείο, αντί να κάνουμε εμείς νομικές κινήσεις σε βάρος του συλλόγου, να ακούμε και να διαβάζουμε ότι θα κάνει η διοίκησή του σε βάρος μας».