LIVE από τη Λιβαδειά: Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Ξάνθη  για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο για την εξέλιξη στο παιχνίδι Λεβαδειακός – Ξάνθη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 16:33 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:38 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

‘Ωρα 16:43 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:45 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:52 Με αλλαγές στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα στην επίθεση ξεκινάει η Ξάνθη σήμερα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους βασικούς Ξάνθης και Λεβαδειακού για τον  σημερινό αγώνα.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Ζεζίνιο, Μάντζιος, Γιακουμάκης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Λάζιτς, Γιουνές

Ώρα 16:57 Ας ρίξουμε μια ματιά και στους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων στη Λιβαδειά.

Για τον Λεβαδειακό: Μοσχονάς, Μάγκας, Καράμπουε, Καλτσάς, Βασιλείου, Τριποτσέρης, Τόπι

Για την Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης Π.

Ώρα 17:05 Θυμίζουμε επίσης πως πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης σήμερα θα είναι ο κ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς του Σίπκα (Πέλλας) και Κουράκη (Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Πάνου (Αιτ/νιας).

Ώρα 17:10 Έχουν αποσυρθεί, πλέον, οι παίκτες των ομάδων στα αποδυτήρια και μετράμε αντίστροφα για το πρώτο σφύριγμα του αγώνα, με κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά να απομένουν.

1′ Σένρα στο ΔΑΚ Λιβαδειάς από τους παίκτες του Λεβαδειακού.

5′ Θα μπορούσε να πει κανείς, πως στο πρώτο πεντάλεπτο η Ξάνθη προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα, αλλά με εξαίρεση ένα κόρνερ, δεν δείχνει να έχει αποδώσει κάτι αυτή η προσπάθεια.

9′ Έχει ανεβάσει το ρυθμό του ο Λεβαδειακός και προσπαθεί να κερδίσει μέτρα τώρα για να απειλήσει και αυτός με τη σειρά του.

15′ Το πρώτο τέταρτο του αγώνα έχει συμπληρωθεί, και η κατοχή είναι πλέον υπέρ του Λεβαδειακού, με τους γηπεδούχους να έχουν το 58% αυτής και την Ξάνθη το 42% έως τώρα. Παρ’όλα αυτά δε φαίνεται πως θα δούμε ένα διαφορετικό ματς από όλα τα άλλα της Ξάνθης, αφού οι δυο ομάδες ως τώρα δεν έχουν καταφέρει να απειλήσουν η μια την εστία της άλλης, ουσιαστικά.

21′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!!! Προβάδισμα για την Ξάνθη, με γκολ του Γιουνές από ένα κόρνερ, που κέρδισε προηγουμένως ο Οκάν Χατζητερζόγλου και το οποίο εκτελέστηκε από τον με την μπάλα να περνάει και τον Γιουνές να πηδάει ψηλά, να κάνει μια δυνατή κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ για το 0-1. Λεβαδειακός – Ξάνθη 0-1!

23′ Πάνω που λέγαμε πως δε φαίνεται να έχουμε ένα διαφορετικό ματς από τα προηγούμενα της Ξάνθης, ο Γιουνές έβαλε μπροστά την ομάδα του στην πρώτη φάση που δημιούργησε και δείχνει να μας επιβεβαιώνει. Για να δούμε τη συνέχεια…

29′ Πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα, στον Κουλιμπαλί για μια απρόσεκτη ενέργεια που έκανε.

32′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα του αγώνα, αυτή τη φορά για την Ξάνθη και τον Οκάν Χατζητερζόγλου.

35′ Η Ξάνθη μετά το γκολ, δείχνει να ανεβαίνει και προσπαθεί όλο και περισσότερο για το δεύτερο γκολ. Διαδοχικά σουτ από Βασιλακάκη και Λουσέρου, κόντραραν αρχικά σε αμυντικούς και εν συνεχεία η μπάλα απομακρύνθηκε.

40′ Άλλη μια κίτρινη δείχνει ο διαιτητής του αγώνα, που θα είναι και η δεύτερη για την ομάδα της Ξάνθης, με τον Καμαρά να είναι αυτός που την αντικρίζει.

43′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη να κάνει το 0-2, αλλά ο Γιουνές αυτή τη φορά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, αφού έστειλε τη μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από μια πολύ ωραία μπαλιά του Λάζιτς από τα δεξιά.

45′ Ένα λεπτό καθυστερήσεων έδειξε ο τέταρτος.

Ώρα 18:00 Τέλος του ημιχρόνου στη Λιβαδειά. Η Ξάνθη παίζει καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και δίκαια έχει το προβάδισμα. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει το τρίτο σερί εκτός έδρας τρίποντο για φέτος. Μείνετε μαζί μας για την εξέλιξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ώρα 18:01 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:04 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:09 Ακόμη χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 18:14 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

46′ Σέντρα για το δεύτερο ημίχρονο στη Λιβαδειά.

51′ Η Ξάνθη έχει μπει στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο με σαφή στόχο, να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να διατηρήσει το προβάδισμα της και να πάρει το τρίποντο. Πολύ καλή αμυντική λειτουργία και οργάνωση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο, αλλά και στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

55′ Πρώτη αλλαγή του αγώνα για τον Λεβαδειακό. Αποχωρεί από το γήπεδο ο Μεντί και τη θέση του παίρνει ο Καραμπουέ.

60′ Πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στον αγώνα, με τον Μαχαίρα να βρίσκει το χώρο για το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τον Ζίβκοβιτς να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει σωστά και εν συνεχεία σουτ από τον Καραμπουέ, με την μπάλα, όμως αυτή το φορά να περνά ψηλά άουτ.

61′ Πρώτη αλλαγή και για την Ξάνθη, με τον Οκάν Χατζητερζόγλου να είναι αυτός που αποχωρει από τον αγωνιστικό χώρο, για να δώσει τη θέση του στο Δήμο Μπαξεβανίδη.

66′ Άλλη μια καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό που στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει να έχει μπει πιο επιθετικός, αυτή τη φορά με τον Μιλιάζες, που σούταρε, αλλά κατέληξε τελικά άουτ.

67′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Βασιλείου εισέρχεται στο γήπεδο και παίρνει τη θέση του Γιακουμάκη.

70′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με τον Βασιλείου που στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έπιασε ένα ωραίο σουτ στη κίνηση, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει για λίγο άουτ.

73′ Δεύτερη αλλαγή και για την Ξάνθη, με τον Φλίσκα να παίρνει τη θέση του Καμαρά.

75′ Καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Βαγγέλη Μάντζιο, να κάνει το σουτ και τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει.

83′ ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει ο Λεβαδειακός, με τον Ουόν να είναι αυτός που σκοράρει για το 1-1. Ο Μιλιάζες εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Ουόν σηκώθηκε ψηλότερα από όλη την άμυνα της Ξάνθης, πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε για την ομάδα του. Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1.

85′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Νιέτο να παίρνει τη θέση του Θοδωρή Βασιλακάκη.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Κώστα Φλίσκα.

87′ Σουτ του Σίλβα, για τον Λεβαδειακό που μετά την ισοφάριση ανέβηκε αρκετά και προσπαθεί να κλέψει το ματς στις καθυστερήσεις, όπως και λίγες ώρες πριν έκανε ο Αστέρας Τρίπολης στα Γιάννενα, αλλά  η μπάλα κόντραρε και τελικά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων, όπως υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

90+1′ Τρίτη αλλαγή και για τον Λεβαδειακό, με τον Καλτσά να παίρνει τη θέση του Ζεζίνιο.

90+3΄ Άλλη μια κίτρινη κάρτα στον αγώνα, αυτή τη φορά για τον Ντάνι Νιέτο.

90+4′ Τέλος του αγώνα στη Λιβαδειά, η Ξάνθη έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, έπαιξε αρκετά καλά, αλλά ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα της στέρησε το τρίποντο σήμερα. Μείνετε στο ThrakiSportS, αφού ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.