Αποκαλύψεις Τσιάρτα τις παραμονές του θριάμβου του 2004: «Ήθελα να σκοτώσω τον Ντέμη!»

 

Το ότι οι Βασίλης Τσιάρτας και Ντέμης Νικολαΐδης δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν είναι γνωστό, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ντέμη Νικολαΐδη να τον καλέσει στην εκπομπή του «Ντεμοτεχνείο» και τον ίδιο τον Τσιάρτα να προβαίνει σε απίστευτες αποκαλύψεις και ενδιαφέροντα περιστατικά για την θυελλώδη σχέση τους.

Αντιγράφουμε τα λόγια του, όπως μεταδόθηκαν από την ιστοσελίδα του Σπορ FM που φιλοξένησε την εκπομπή:

«Συζητούσαμε πολύ μέσα στα αποδυτήρια. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Ντέμη. Από ό,τι ήξερα, μιλούσε με τον Ζαγοράκη και τον Κασάπη για τα θέματα συμβολαίων κλπ. Εμένα ποτέ δεν με πήρε να μου πει βάλε πλάτη. Όταν ήρθαν κάποια χαρτιά στους Θρακομακεδόνες για το τι ισχύει, είχα δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Βλέπω στο χαρτί άλλο ποσό από αυτό που ήταν να πάρω, δεν είχα καμία διάθεση να πάω στα δικαστήρια, ήθελα να βρω μια φόρμουλα αναγνώρισης των δεδουλευμένων. Όταν γυρίζω στην τελευταία σελίδα, βλέπω ότι ήταν λευκή. Στην ουσία σήμαινε ότι δεν συνεχίζουμε μαζί.

Τότε, ο μάνατζέρ μου μιλούσε για να βρεθεί η φόρμουλα και τελικά, αναγκάστηκα να προσφύγω και δικαιώθηκα για τη διαφωνία. Κατηγορήθηκα ότι ήθελα να ρίξω την ομάδα στη Β’ Εθνική. Από την ώρα που έγινε η συμφωνία, πληρώθηκα και έναν χρόνο μετά. Ουδέποτε είχα σκοπό να δημιουργήσω πρόβλημα. Τους έλεγα να μου τα δώσουν όποτε είχαν. Μιλήσαμε με τον Ντέμη στα επεισόδια στους Θρακομακεδόνες, όταν τον χαρακτήρισα ηθικό αυτουργό όσων έγιναν. Γλίτωσα για δύο λεπτά ό,τι ακολούθησε.

Είχα ζητήσει από τον Στέφανο Μαματζή να βοηθήσει, για να πληρωθούν οι παίκτες και να γίνει συμφωνία να τα πάρει από τα τηλεοπτικά. Πήγα από την τράπεζα, μαζί με τον Στέφανο και πήρα τα λεφτά, τα έδωσα στον Νίκο Στράτο να τα μοιράσει στους παίκτες. Ήμουν έτοιμος να τον σκοτώσω τότε τον Ντέμη. Δεν σήκωσα το τηλέφωνο, γιατί έπαιρνε με απόκρυψη. Μιλήσαμε, τελικά, από το τηλέφωνο του Στέφανου, για να βρεθεί η χρυσή τομή και μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση. Αυτά έγιναν Πέμπτη και τη Δευτέρα συγκεντρωνόμασταν για την Εθνική.

Ήρθε στο σπίτι μου ο Τοπαλίδης για να ηρεμήσω πριν πάμε στην Πορτογαλία. Κυριακή ήρθε και ο Ρεχάγκελ. Του λέω ”αν έχω κάτι εγώ με τον Ντέμη, τώρα σου ορκίζομαι δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό. Δεν χρωστάει ο Έλληνας φίλαθλος να πληρώσει την κόντρα μας. Δεν πάμε κάθε μέρα σε EURO. Eφόσον τελειώσει το τουρνουά, θα δούμε με τον Ντέμη τι θα κάνουμε. Από την πλευρά μου δεν θα γίνει το παραμικρό”.

Έβαλα την ομάδα πάνω από όλα. Είχαμε ουδέτερες σχέσεις, ήταν πλέον πάνω από όλα η Εθνική. Μπήκε μια άνω τελεία στο περιστατικό με τον Ντέμη και αργότερα, όταν τελείωσε το τουρνουά, προσπαθήσαμε να δούμε τι θα γίνει. Σημασία είχε ότι ξεχάστηκε και έμεινε πίσω από τον τίτλο που πήραμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here