Με Τόρο και Μάνταλο αλλά χωρίς… Σιώπη οι κλήσεις του Σκίμπε για το κρίσιμο ματς με την Βοσνία

 

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το φιλικό ματς με την Λευκορωσία την ερχόμενη Τετάρτη 9/11 και το κρίσιμο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 με τη Βοσνία την άλλη Κυριακή (13/11).

Ο Γερμανός άφησε εκτός τον τραυματία Μανωλά, ενώ επέστρεψε ο Σάμαρης που απουσίαζε από τις προηγούμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Φυσικά έχουν κληθεί ο Ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης και ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος, όχι όμως και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης παρόλο που… βγάζει μάτια με τον Πανιώνιο, είχε την ευκαιρία να τον δει δια ζώσης δύο φορές ο Σκίμπε, πονάει η Εθνική στη μεσαία γραμμή και φημολογούνταν έντονα ότι ενδεχομένως θα λάμβανε την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ομάδα. Ίσως την επόμενη φορά, άλλωστε κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του.

Η αποστολή έχει ως εξής: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Βέλλιος.