Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το τριήμερο 4-5-6/11 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 όπου η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη έκανε την δευτερη συνεχόμενη νικη της με την Κέρκυρα ταξιδευει στην Βοιωτία όπου το Σαββατο (5/11) στις 11.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Βοιωτιας θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό του Σίμου Συνοδινού και Απόστολου Σαραντίδη με στόχο την τριτη σερί νικη στο πρωταθλημα για την 10η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Ξηρογιάννης, Κορακιανίτης και Κοτσαδαμ από την ΕΠΣ Βοιωτιας.

Την Παρασκευή η Βεροια θα φιόξενήσει τον Πλατανιά σε εξ’ αναβολής παιχνίδι, ενω το προγραμμα της 10ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Λεβαδειακός-Ξανθη, Κέρκυρα- Βεροια, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός-Λάρισα, Ηρακλής-Πλατανιάς, ΑΕΚ-Ατρόμητος και το ντερμπι πρωτοπόρων Ολυμπιακός-Παναθηναικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο το Σάββατο (5/10) στις 14.00 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη υποδεχεται εντός έδρας τον περσινό της αντίπαλο στο μεγαλο και ατυχο τελικό πρωταθλητή ΠΑΟΚ με στόχο την ρεβανς και την τεταρτη συνεχόμενη νικη της στο πρωταθλημα. Διαιτητές θα είναι οι Τσοπουλίδης, Κηλικιώτης και Βαμβακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 1η αγωνιστική 2ος γυρος: Λάρισα-Βέροια, Ξανθη-ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός-Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα πάιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 4η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Παρασκευή στις 15.30 στα Πηγάδια τον ΠΑΟΚ. Διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Χρυσέλης και Κεχαγια Εμίν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 4η αγωνιστική: Λάρισα-Βέροια, Ξανθη-ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός-Ηρακλής ενω ρεπό έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ