Β’ Εθνική: Εκτός έδρας οι πρεμιέρες για Ασπίδα Ξάνθης και Δημοκρίτειο Κομοτηνής

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, που θα διεξαχθεί φέτος σε πέντε ομίλους εκ των οποίων ο πρώτος θα έχει και δύο υποομίλους.

Στον 1ο όμιλο α’ υποόμιλο μετέχουν επτά ομάδες και θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Οι ομάδες είναι: ΓΣ Παπασιδέρης, Πολιτεία, ΑΟ Ηλυσιακός, ΓΣ Χανίων, Αθηναϊκός,  Τελαμών, ΑΟ Νηρεύς. Οι αγώνες ξεκινούν το άλλο Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου.

Στον 1ο όμιλο β’ υποόμιλο μετέχουν 6 ομάδες επίσης σε δύο γύρους με έναρξη στις 26-27 Νοεμβρίου. Οι ομάδες είναι
Πανιώνιος, ΒΑΟ, ΑΟ Αλκυών, Πήγασος Κυψέλης, Φθία Λαμίας και Ακαδημία των Σπορ.

Στον 2ο όμιλο μετέχουν 6 ομάδες σε 2 γύρους αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα αρχίσει, αφού το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Εδώ μετέχουν Γέρας Παπάδου, ΑΕ Λήμνου, Αίαντας,  ΑΟ Πολιχνίτου και ΑΟ Μυτιλήνης.

Στον 3ο όμιλο μετέχουν επίσης 6 ομάδες.Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο γύρους  με έναρξη στις 26-27 Νοεμβρίου. Οι ομάδες που μετέχουν είναι οι: ΑΟ Κοζάνης, ΑΟΑ Καστοριάς, Αρίων,  Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας, ΓΣ Άρτας Άνω Πόλη, Προοδευτική Αγρινίου.

Στον 4ο όμιλο μετέχουν 8 ομάδες. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους με έναρξη το άλλο Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου. Μετέχουν Μακεδονικός, Απόλλων Καλαμαριάς, Μακεδών, Απόλλων, Αλέξανδρος, Πόντιοι Κιλκίς,
Άρης Θεσσαλονίκης και  ΓΕ Βέροιας.

Τέλος, στον «δικό μας» 5ο όμιλο μετέχουν μόλις 4 ομάδες. Θα διεξαχθούν 4 γύροι αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου. Για την 1η αγωνιστική μάλιστα οι δυο ομάδες της Θράκης θα αγωνιστούν εκτός έδρας, στην Αν. Μακεδονία. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης
ΟΛΑ Δράμας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής