Στον Ζήση Βρύζα οι αρμοδιότητες του Μάνου Γαβριηλίδη σε Επιτροπή Κυπέλλου και Super League

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, όπως αυτό διορίστηκε από την FIFA και έχει επισήμως αναλάβει καθήκοντα με την έλευση του νέου μήνα.

Μια από τις πρώτες αποφάσεις ήταν η αναδιάρθρωση όλων των επιτροπών της ΕΠΟ. Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Super League και Πρόεδρος στην Επιτροπή Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ορίστηκε ο Ζήσης Βρύζας. Ουσιαστικά ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, πέρα από το αντικείμενο των Εθνικών Ομάδων, αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Football League και Πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανέλαβε ο Αλέξης Δέδες.

Όπως έγινε γνωστό, θα προχωρήσει ο έλεγχος στα ταμεία της ΕΠΟ από ορκωτούς λογιστές, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσο, να ξεκαθαρίζει πως η πρόταση αυτή γίνεται με απόλυτο σεβασμό και χωρίς την ελάχιστη διάθεση αμφισβήτησης των ελέγχων εκ μέρους των προηγούμενων υπηρεσιών της ΕΠΟ.

Τέλος, ο κ. Μπίκας ενημέρωσε ότι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας υπό την προεδρία του θα είναι οι Ιωάννης Τσαχειλίδης, Δημήτριος Καλύβας ενώ σε στενή συνεργασία θα είναι ο Νικόλας Ιωσηφόλου. Στο φλέγον ζήτημα των νέων πινάκων διαιτησίας, αποφασίστηκε ότι οι προσεχείς ορισμοί θα γίνουν από τους υπάρχοντες, ωστόσο εγκρίθηκε το αίτημα του Γιώργου Μπίκα να πραγματοποιηθεί η αναμόρφωσή τους ύστερα από αγωνιστικά τεστ που θα γίνουν το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου που δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα.