Στην Νιόν της Ελβετίας συμμετέχοντας κανονικά στην Επιτροπή Fair Play της ΟΥΕΦΑ ο Γ. Γκιρτζίκης

 

Στην Νιόν της Ελβετίας, έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ  Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο λόγος;

Υπήρχε συνεδρίαση της Επιτροπής Fair Play και Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΥΕΦΑ, όπου ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι μάλιστα αντιπρόεδρος.

Μπορεί μετά τις τελευταίες δικαστικές εμπλοκές να υποχρεώθηκε σε παραίτηση από την ΕΠΟ και πλέον να έχουμε διοικούσα επιτροπή από την ΕΠΟ, ωστόσο από την ΟΥΕΦΑ αναγνωρίζεται κανονικά ως μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής, εκπρόσωπος της Ελλάδος.

Έτσι λοιπόν, όπως πληροφορήθηκε το ThrakiSportS, τις προηγούμενες δύο ημέρες βρέθηκε υπό αυτήν την ιδιότητα στην Ελβετία, την ώρα που στην Αθήνα πραγματοποιούνταν οι πρώτες συνεδριάσεις της νέας διοικούσας επιτροπής που διόρισε η FIFA.

Μοιάζει λίγο οξύμωρο, αλλά όπως φαίνεται για το εσωτερικό ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν αναγνωρίζεται πλέον ως κάτι στην ΕΠΟ, ωστόσο στο εξωτερικό και τουλάχιστον στην ΟΥΕΦΑ εξακολουθεί να διατηρεί τις θέσεις που κατείχε στις διάφορες επιτροπές της.