Άφησε εξαιτίας… θητείας την Γ’ Εθνική και ήρθε στην Ελπίδα Σαπών ο Μανώλης Χαραλαμπίδης

 

Μια σημαντική προσθήκη είχαμε στο ρόστερ της Ελπίδα Σαπών στην προσπάθειά που κάνει η ιστορική ομάδα της Ροδόπης να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

xaralampidisΟ λόγος για τον 19χρονο πρωην μπακ του Εορδαικού Μανώλη Χαραλαμπίδη που θα θωρακίσει την δεξία πλευρά της άμυνας και ενίοτε και της αριστερής αφού είναι καλός και με τα δυο πόδια. Ο Χαραλαμπίδης που κατάγεται από την Πτολεμαίδα ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Πτολεμαίδας και στην συνέχεια μεταπήδησε στην μεγάλη ομαδα της πόλης τον Εορδαικό τον οποίο στα δυο χρόνια παρουσίας του ήταν βασικό στέλεχος βοηθώντας πρωτα να ανεβει στην Γ’ Εθνική και πέρυσι να τερματίσει στην πρωτη εξάδα.

Ο Χαραλαμπίδης ωστόσο επέλεξε για την φετινή περίοδο να συνεχίσει στην Ελπίδα Σαπών αφου υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του στις Σάπες στο σώμα υλικού πολεμου της περιοχής και στην συνέχεια εαν μετατεθεί πίσω στον Νομό Κοζάνης να επιστρέψει στον αγαπημένο του Εορδαικό που φέτος ωστόσο ταλανίζεται από αρκετα προβλήματα εξωαγωνιστικά και μη.

O Χαραλαμπίδης σε δυο παιχνίδια μάλιστα σκόραρε ένα τέρμα στην πρεμιέρα του με τα χρωματα της Ελπίδας στην μεγαλη νικη 1-4 με τον Σώστη.