Τεράστια ενίσχυση με μεταγραφή Καρακατσάνη ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες δρομείς εντάχθηκε στο δυναμικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Ελλάδος αλλά και τρίτη στους Πανευρωπαϊκούς Νέων του 2013 Αναστασία Καρακατσάνη.

Η Καρακατσάνη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά μεγάλων ονομάτων που έχουν ενταχθεί στην οικογένεια του ΜΓΣ Εθνικού, μετά τον Δήμο Μαγγίνα, την Σπυριδούλα Ναζίρη και τον Μάρκο Γκουρλια.

Η 24χρονη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια, που έτρεχε μέχρι και φέτος με τα χρώματα του ιστορικού συλλόγου ΓΣ Τρικάλων, παρά την μικρή της ηλικία, έχει ήδη πολλές περγαμηνές. Η σπουδαιότερη το Μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων, έως 23 ετών, το 2013.

Η Αναστασία ολοκληρώνει τις σπουδές της στην διατροφολογία και γυμνάζεται με τον γνωστό προπονητή δρόμων, Παναγιώτη Χαραμή, στην Αθήνα.

«Το τμήμα μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το ΓΣ Τρικάλων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημήτρη Χαχάμη, μέλος και του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, για την άψογη συνεργασία κατά τη διαδικασία της μεταγραφής.

Υποδεχόμαστε την Αναστασία στην φιλόξενη ομάδα μας, υποσχόμενοι να την στηρίξουμε στον δύσκολο αγώνα του “πρωταθλητισμού”», αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικός.