Σοκ και προβληματισμός από την τρίτη αυτοκτονία στο νομό Ροδόπης μέσα σε δύο 24ωρα

 

Τρίτη αυτοκτονία σημειώθηκε στο νομό Ροδόπης! Μετά τα περιστατικά αυτοκτονίας που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στο Κικίδιο και στον Ροδίτη του Δήμου Κομοτηνής αυτή τη φορά ένας 25χρονος απαγχονίστηκε χθες Τρίτη 1η Νοεμβρίου στο χωριό Κύμη του Δήμου Αρριανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μουσουλμάνος Τ.Κ. κρεμάστηκε με σχοινί μέσα σε στάβλο. Πένθος και θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του νεαρού. Τρία άτομα έχουν αυτοκτονήσει μέσα σε δυο μέρες στο Ν. Ροδόπης.

Το αρχικό σοκ για τη διπλή αυτοκτονία στο νομό Ροδόπης, διαδέχτηκε ο προβληματισμός. Γιατί δύο νέοι άνδρες της μειονότητας έθεσαν τέλος στη ζωή τους. Το γιατί αυτό απασχολεί από χθες την τοπική κοινωνία, στο άκουσμα της είδησης ότι δύο άνδρες από τη μειονότητα προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Οι δύο αυτοκτονίες μουσουλμάνων ανδρών σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στο νομό Ροδόπης. Πρόκειται για έναν 33χρονο από τον Κάλχα, που εργάζονταν ως υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στο Ροδίτη. Ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό όπλο του εργοδότη του. Ο νεαρός εργάζονταν για χρόνια ως υπάλληλος στο συγκεκριμένο βενζινάδικο, εξυπηρετώντας καθημερινά τους διερχόμενους οδηγούς.

Το βράδυ της Δευτέρας τέλος στη ζωή του έβαλε και ένας 42χρονος στο Κικίδιο. Στο σπίτι όπου ζούσε με τη σύζυγο και τη μητέρα του, επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό. Έδεσε πετσέτες από το ταβάνι του σπιτιού του και κρεμάστηκε. Νωρίτερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 42χρονος έβλεπε τηλεόραση μαζί με την μητέρα και την σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Ο άνδρας ήταν παντρεμένος, αλλά δεν είχε αποκτήσει παιδιά. Το βράδυ της Δευτέρας χαιρέτισε και φίλησε τις δύο γυναίκες, λέγοντάς τους ότι πάει για ύπνο. Στο μυαλό του, όμως, όπως αποδείχθηκε είχε άλλα σχέδια. Χρησιμοποιώντας πετσέτες μπάνιου δημιούργησε ένα σχοινί, πέρασε τη θηλιά από το λαιμό του και κρεμάστηκε από την οροφή του δωματίου. Η σύζυγός του ήταν αυτή που ανακάλυψε τον απαγχονισμένο άνδρα όταν πήγε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί.

Η θλιβερή είδηση συγκλονίζει και προβληματίζει…

 

Πηγή:  http://www.xronos.gr/