Ανακοινώθηκε και επισήμως η συνεργασία της ΑΕΚ Έβρου με την ΠΑΕ ΑΕΚ

 

Η ΑΕΚ Έβρου από την πρώτη στιγμή που πριν δυο χρόνια το ThrakiSportS αποκάλυψε την απόφαση να ιδρυθεί, έγινε αντιληπτό ότι θα αποτελέσει παρακλάδι της μητρικής ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη.

Πλέον η συνεργασία με την ΠΑΕ έχει εδώ και δυο μήνες λάβει σάρκα και οστά, μέσα από το δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ στο οποίο όπως είναι λογικό έχει ενταχθεί η ΑΕΚ Έβρου.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Θράκη και επισκέφθηκε την νεοσύστατη ακαδημία της ΑΕΚ Έβρου ο Χρήστος Σίσκος, συντονιστής εκπαίδευσης και οργάνωσης του δικτύου ακαδημιών της AEK FC Development Network.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του τεχνικού επιτελείου, των προπονητών της ακαδημίας και του διοικητικού προσωπικού σε θέματα οργάνωσης και προπόνησης. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ Έβρου μέσω της οποίας έγινε γνωστή η παρουσία του υψηλόβαθμου παράγοντα της Ένωσης στην περιοχή.

Πέραν της ΑΕΚ Έβρου, βέβαια, ο Σίσκος επισκέφθηκε και τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου που επίσης έχουν ενταχθεί στο σχετικό σχέδιο όπως και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων στην Ροδόπη.

Η μεγάλη κινητοποίηση ωστόσο θα γίνει στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League, όταν η ΑΕΚ θα έρθει να αγωνιστεί στην Ξάνθη και με την ευκαιρία θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίησε σε όλες τις ακαδημίες της στην περιοχή της Θράκης.