Η επιστροφή σε γνώριμα θρακιώτικα λημέρια των… «Φαιάκων» Βλαδιμηρίδη και Τζατζανά

 

Το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League ο ΑΟ Ξάνθη υποδέχθηκε την Κέρκυρα, την οποία και νίκησε με 3-0. Δυο παλιοί γνώριμοι του θρακιώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Τζατζανάς και ο Γιώργος Βλαδημιρίδης βρέθηκαν ξανά σε θρακιώτικα λημέρια αλλά ως αντίπαλοι της θρακιώτικης ομάδας.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι τους με τον Τζατζανά που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ να βοηθάει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να αποτελεί έναν από τους διακριθέντες των φιλοξενούμενων, όπως και ο πρώην πορτιέρε της Δόξας Προσκυνητών που απέτρεψε με τις επεμβάσεις του ένα πιο βαρύ σκορ.

«Το τελικό 3-0 είναι ένα πλασματικό σκορ και σίγουρα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό το ματς. Όλοι στην ομάδα, ποδοσφαιριστές και προπονητές, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και σίγουρα στο τέλος της σεζόν θα έχουμε θετικό απολογισμό», σχολίασε στο rodopisports ο πρώην παίκτης της Κ20 του Πανθρακικού Γιώργος Τζατζανάς που έχει εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι της Κ20 της Κέρκυρας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βλαδημιρίδης είπε επίσης στο rodopisports: «Δεχθήκαμε και τα τρία γκολ από το πρώτο εικοσάλεπτο και έτσι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, σπαταλώντας ουσιαστικά το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και βελτιωθήκαμε αρκετά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα μας έβαζε στο παιχνίδι και έτσι ήρθε αυτή η ήττα. Μπορεί το αήττητο σερί που τρέχαμε εδώ και ενάμιση μήνα να σταμάτησε σήμερα, αλλά ευελπιστούμε από το επόμενο κιόλας ματς να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Βλάντι» αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο τον αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό καρπό, μιας και τραυματίστηκε στην φάση του πρώτου γκολ στο 11ο μόλις λεπτό, ωστόσο δεν ζήτησε αλλαγή καθώς ήθελε με την παρουσία του στο γήπεδο, να ευχαριστήσει συγγενείς και φίλους που μετέβησαν από την Κομοτηνή στην γειτονική Ξάνθη, ώστε να παρακολουθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και τον συντοπίτη του Γιώργο Τζατζανά.