Τα πρωτοσέλιδα των δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων στην Θράκη

 

Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά και όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα το ThrakiSportS σας μεταφέρει τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης.

Στην Ξάνθη Sport κυριαρχεί φυσικά η λευκή ισοπαλία που παραχώρησε η Ξάνθη στην Κέρκυρα στα μισοάδεια Πηγάδια, ενώ φυσικά αναφορές γίνονται και στις μεγάλες νίκες του Ορφέα Ξάνθης στην Καλαμαριά και της Ασπίδας στην Βέροια. Εκτενής αναφορά και στην αποχώρηση του Κεραυνού Λευκόπετρας από το πρωτάθλημα.

Στην Αθλητική του Έβρου τα δύο κύρια θέματα είναι οι νέες νίκες της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Ορέστη Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να βαδίζουν χέρι – χέρι στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας ενώ μεγάλη έμφαση δίνεται και στην τεράστια εκτός έδρας νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Ηρακλή Χαλκίδας στο βόλεϊ.

Η εφημερίδα Εβρο Sport που επαναλανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα, δεν κυκλοφόρησε αυτήν την Δευτέρα, καθώς θα κυκλοφορεί σε 15νθήμερη βάση. Τέλος, ούτε από την Κομοτηνή υπάρχει κάποιο πρωτοσέλιδο, αφού δυστυχώς δεν μας είχε σταλεί μέχρι την ώρα της ανάρτησης το Περισκόπιο, ενώ η Κερκίδα της Ροδόπης πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει από την άλλη εβδομάδα.