ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην τριάρα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Αίγειρο

 

Έχοντας στο πλευρό του και την τύχη, που ωστόσο συνήθως βοηθά τους πιο τολμηρούς, δυνατούς και ικανούς, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Αστέρα Αιγείρου και διατηρείται στην κορυφή της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Αστέρας Αιγείρου δέχθηκε δύο τέρματα που ουσιαστικά έκανε δώρο ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας, όπως επισημαίνει το rodopisports, ενώ και το τρίτο είχε αρκετή δόση τύχης αφού ξεκίνησε από “τσάφ” του Βαγγερ.

Το σκορ άνοιξε ο Ξενάκης στο 8′ με απευθείας χτύπημα φάουλ. Ο Μιχαλακέλης στο 20′ και ο Μορφακίδης στο 55′ διαμόρφωσαν το τελικό 0-3, ενώ Ραμαντανης και Πατρωνίδης είχαν στο δεύτερο ημίχρονο δυο καλές στιγμές για να πετύχουν το γκολ της τιμής για τον Αστέρα.

Σε γενικές γραμμές πάντως, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού παρά τις απουσίες των φιλοξενούμενων και ιδίως του Ερκάν, η τριπλέτα Ξενακη – Φλέγγα -Πότση έδωσαν στον Κόσμιο μια δίκαιη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ (Κωνσταντινίδης): Δημάκης, Καρασταύρου, Ρόιδος, Γιανακόπουλος, Πατσαλής, Τροκανάς, Ραμαντάνης, Ζούκας, Βάγγερ, Αραμπατζής, Σαμπατακάκης.
ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Μπουτσακτσή, Τσαγκαλίδης, Ζουμπιάδης, Λευεντέλης, Ταμάμης, Ξενάκης, Μορφακίδης, Ποτσης, Παπαρούνας, Φλέγγας, Μιχαλακήλης.