ΕΠΣ Θράκης: Όλα όσα έγιναν στην αγχωτική νίκη της Ελπίδας Σαπών επί της Δόξας Γρατινής

 

Αγχωτική νίκη πέτυχε η Ελπίδα Σαπών επί της Δόξας Γρατινής για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, καθώς σε αρκετά σημεία υπήρχε αστάθεια στις τάξεις των γηπεδούχων.

Αξιόλογη παρουσία έδειξε η φιλοξενούμενη ομάδα της Γρατινής, που είχε  να διαχειριστεί τις βασικότατες απουσίες του κεντρικού αμυντικού Ζάνταλη (τιμωρημένος) και του ικανότατου αριστεροπόδαρου Μαγκούτα (έπρεπε να βρεθεί σε απώλεια συγγενικού του προσώπου).

Οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία στα πρώτα 15 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι εξισορρόπησαν στην συνέχεια αλλά μια ξαφνική μπαλιά στον Πάλι και ένα όμορφο πλασαριστό τελείωμα από αυτόν άνοιξαν το σκορ ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’ ο φρεσκότατος και ικανότατος Καραμπάτσιος που είχε περάσει ως αλλαγή, με μία απολύτως εύστοχη κάθετη μπαλιά από τον άξονα βρίσκει εκ νέου τον Πάλι τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Πάλι δεν αστόχησε και έτσι διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.

Η Γρατινή ανέβηκε στην συνέχεια αισθητά και στο 76′ μείωσε το σκορ από το σημείο του πέναλτι με εύστοχη εκτέλεση του Κυριακόπουλου.

Διαιτητική τριπλέτα από τους Κιγιτζή, Καρακασίδη, Ζηλούδη. Όπως αναφέρει το rodopisports δέχθηκε αρκετές διαμαρτυρίες εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είναι (και) καλύτεροι.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Κωστανταράκης, Μανουσάκης (46’ Καραμπάτσιος), Κύρλος (62’ Μαρκάκης), Πασάς, Ρούφος, Γεωργοσούλης, Πασχάλης, Καραθανάσης, Χαραλαμπίδης, Πάλι, Άρμεν (73΄Κομνηνός)
ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Ματθαίου, Δάλκος, Τάτσιος, Τρέσαλος, Τσιπλακίδης Σ., Τσιπλακίδης Αθ., Κυριακόπουλος, Κακουλίδης, Σελήμ, Καράμπελας, Αντωνόπουλος ( 59’ Μεχμέτ)