LIVE η Γ’ Εθνική: Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών και Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα σε όλους. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στις δυο ομάδες της Θράκης που δίνουν δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε φορμαρισμένες ομάδες. Πριν ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς της αποψινής μετάδοσης.

Ώρα 14:05  Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:10   Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:15  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:18  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 14:21  Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:24  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:35 Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής  (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): ΑΟ Καρδίας – Δόξα Δράμας, Νέστος Χρυσούπολης – Νάουσα, Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα, Καμπανιακός – ΑΕ Ποντίων, Εορδαϊκός – Μακεδονικός Φούφα, Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας και Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης, ενω ρεπό έχει η ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ωρα 14:40 Αρκετός αερας στην Καλαμαριά

Ωρα 14:45  Οι εντεκάδες στην Καλαμαριά

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς.

ΟΡΦΕΑΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Κατρανίτσας, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Μουμίνογλου

Ωρα 14:50  Οι εντεκάδες στην Κομοτηνή

ΔΟΞΑ: Πέρτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Λεφής, Κίτσος, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Ιωαννίδης, Γιαννακιτσίδης, Εμρέ, Κλής.

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Γ. Ελευθεριάδης, Παντελίδης, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Λ. Ελευθεριάδης Λ, Τσιρλίδης.

Ωρα 14:55 Παρουσία 150 φιλαθλων στο γηπεδο της ΕΠΣ Θρακης

Ωρα 14:58 Γνωστο το τεχνικό δίδυμο του Αλμωπού στο κοινο της Κομοτηνης αφού ο προπονητής Τυριακίδης ήταν φοιτητής ΤΕΦΑΑ και ο Κανωτίδης πρωην πάιχτης του Πανθρακικού.

Ωρα 15:02 Έναρξη σε Καλαμαριά και Κομοτηνή.

Ωρα 15:08 Πρωτο τερμα στην Καρδια για την Δόξα Δραμας με τον Δουμάνη. Καρδία-Δόξα Δράμας 0-1

Ωρα 15:11 Στην Κομοτηνή σουτ του Ιωαννίδη η μπαλα ψηλα άουτ

Ωρα 15:12 Στην Καλαμαριά δυνατά μπήκε ο Απόλλων  που εχασε καλες ευκαιρίες με τους  Αμαραντίδη και Πόποβιτς

Ωρα 15:13 Στην Καλαμαριά νεα ευκαιρία για τους Πόντιους με τον πρωην του Πανθρακικού Κυβελίδη.

Ωρα 15:19 Στην Κομοτηνή ο Αλμωπός εχει φλύαρη υπεροχη. Παιχνίδι κέντρου.

Ωρα 15:20 Στην Καλαμαριά οι γηπεδουχοι πιέζουν αλλα η άμυνα του Ορφεα δειχνει για άλλο ενα ματς εκτος εδρας πολύ δυνατη.

Ωρα 15:25 Με γκολ του Παβίσεβιτς εχουμε στις Σερρες Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα 0-1

Ωρα 15:30 Στην Καλαμαριά απειλει ο Ορφεας με τον Τορομανιδη αλλα δεν μπορει να νικησει τον μενκα. Μεγαλη ευκαιρία.

Ωρα 15:32 Στην Χαλάστρα  ο ουραγός Καμπανιακός ανοιγει το σκορ απέναντι στον Βατόλακκο.

Ωρα 15:33 Στην Κομοτηνή ο Αλμωπός εχει ενα μακρινό σουτ με τον Γ. Ελευθεριάδη.

Ωρα 15:39 Στην Κομοτηνή καλη ευκαιρία για την Δόξα οταν ο Ιωαννίδης εστρωσε μετο στηθος αλλα το σουτ του Εμρε εδιωξε ο Μένιος.

Ωρα 15:40 Στην Καλαμαριά στο ιδιο τεμπο το παιχνιδι. Οι γηπεδουχοι πιέζουν στο μισο γηπεδο αλλα η άμυνα του Ορφεα εχει κλεισει τους διαδρομους και τον δραστηριο και σήμερα Ν’ Λουντουλου.

Ωρα 15:42 Κοντά στο τεσσαρακοστό λεπτό έχουμε ΑΟ Καρδίας – Δόξα Δράμας 0-1, Νέστος Χρυσούπολης – Νάουσα 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα 1-1, Καμπανιακός – ΑΕ Ποντίων Βατολακκου 1-0, Εορδαϊκός – Μακεδονικός Φούφα 0-0, Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 και Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ωρα 15:44 Με γκολ του εμπειρου Αναστασακου εχουμε την ισοφαριση στην Σπάρτη και ΑΕ Σπάρτη-Πανθρακικός 1-1 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ).

Ωρα 15:45 Στην Καλαμαριά απειλει ο Ορφεας με σουτ του Μουμινογλου αλλα δεν ανησυχει τον Μένκα

Ωρα 15:47 Στην Κομοτηνή ο Αλμωπός απειλει με σουτ του Λ. Ελευθεριάδη αλλα διωχνει εξοχα ο Πέρτσας

Ωρα 15:49 Στην Καλαμαριά εχουμε λήξη πρωτου μερους με τον Ορφέα να κρατα το μηδεν για ενα ακομα αγωνα εκτος εδρας. Ημίχρονο Απόλλων Καλαμαριάς-Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ωρα 15:51 Στην Κομοτηνή στο γηπεδο του Ραδιοφωνικου έχουμε επίσης ληξη πρωτου μερους σε ενα μετριο παιχνιδι με ελάχιστες φάσεις. Ημίχρονο Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Ωρα 15:57 Ημίχρονα στην Γ’ Εθνική:  ΑΟ Καρδίας – Δόξα Δράμας 0-1, Νέστος Χρυσούπολης – Νάουσα 0-0, Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα 1-1, Καμπανιακός – ΑΕ Ποντίων Βατολακκου 1-0, Εορδαϊκός – Μακεδονικός Φούφα 0-0, Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 και Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ωρα 16:02  Θυμίζουμε εν τάχει ότι την μετάδοση των αγώνων προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία Fresh Co, η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli,   το Cafe-Bar De Novo,  τα καταστήματα ACS Ξάνθης, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην Κομοτηνή όπως και από την ίδια πόλη  η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών».

Ωρα 16:03 Στην Κομοτηνή εχουμε έναρξη χωρίς αλλαγες για τις δυο ομάδες

Ωρα 16:05 Στην Καλαμαριά επίσης ξεκίνησε το παιχνίδι.

Ωρα 16:09 Στην Καλαμαριά μεγαλη ευκαιρια για τους γηπεδουχους αλλα ο Ρουφος διωχνει εντυπωσιακα σε κορνερ και δεχεται τα συγχαρητηρια των συμπαικτων του

Ωρα 16:11 Στην Καλαμαριά νέα μεγαλη ευκαιρια σε κεφαλια του Καλογερη αλλα η μπαλα πέρασε άουτ

Ωρα 16:12 Στην Χαλάστρα  Καμπανιακός- ΑΕ Ποντιων 2-0, ενω η Δόξα Δραμας παρα το γεγονός οτι πάιζει με παίχτη λιγότερο κανει το 0-2 στην Μηχανιώνα απέναντι στην Καρδία

Ωρα 16:13 Στην Κομοτηνή ο Εμρε δεν μπορει να νικησει παλι τον Μένιο σε ωραιο συνδυασμο με τον Ιωαννίδη και πάλι.

Ωρα 16:14 Στην Κομοτηνή απαντα στις ευκαιρίες η Αριδαία αλλα το σουτ του Καραγιαννη έδιωξε με τα ποδια ο Κελεσίδης.

Ωρα 16:18 Με γκολ του Εβριτη Δημήτρη Σιώπη εχουμε ανατροπή στην Σπάρτη και ΑΕ Σπάρτη-Πανθρακικός 2-1 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ).

Ωρα 16:20 Στην Κομοτηνή μεγαλη ευκαιρία για την Δοξα αλλα ο Βασκος που περασε μολις πριν στην θεση του Ιωαννίδη δεν μπορεί να νικησει τον Μένιο. Ο Δραγανίδης περνα στην θέση του Ανυφαντάκη.

Ωρα 16:22 Στην Χρυσούπολη με τερμα του Παναγιωτόπουλου Νέστος-Ναουσα 1-0

Ωρα 16:28 Γκοοοοοοολ στην Καλαμαριά για τον Ορφέα. Σκορερ ο Μουμινογλου με πεναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-1.

Ωρα 16:29 Γκολ στην Κομοτηνή για τον Αλμωπό με σκορερ τον Τσιρλίδη σεπασα του Λ. Ελευθεριάδη. Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 

Ωρα 16:38 Στην Κομοτηνή διπλή ευκαιρία με τον σκόρερ Τσιρλίδη μεσα σε ενα λεπτο.

Ωρα 16:40 Στην Καλαμαριά κρατα ο Ορφεας παρα την πίεση των “Ποντίων”. Ο Μελισσόπουλος στην θέση του Λαζαρίδη.

Ωρα 16:39 Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Μόσχος στην θέση του Τορομανίδη.

Ωρα 16:41 Κλεινει τις αλλαγες του ο Κλειτσιώτης. Έξω Μόσχος, μέσα Σερίφης.

Ωρα 16:44 Στην Κομοτηνή δεν μπορει ο Κλης να νικήσει τον Μένιο σε ωραια πάσα του Βάσκου.

Ωρα 16:45 Κοντα στο 85′ ‘εχουμε στην Γ’ Εθνική:  ΑΟ Καρδίας – Δόξα Δράμας 0-3, Νέστος Χρυσούπολης – Νάουσα 1-1, Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα 1-1, Καμπανιακός – ΑΕ Ποντίων Βατολακκου 3-0, Εορδαϊκός – Μακεδονικός Φούφα 0-0, Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 και Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-1.

Ωρα 16:49 Στην Κομοτηνή δεν μπορεσε πάλι ο Κλης να ισοφαρισει. Διαμαρτυρίες για κρατημα φανελας από τους γηπεδούχους

Ωρα 16:50 Στην Καλαμαριά ο Πασχαλακης στην θέση του χρυσού σκορερ Μουμίνογλου

Ωρα 16:51 Λήξη στην Κομοτηνή. Δεν τα καταφεραν οι Προσκυνητες γνωριζοντας την πρωτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, με το Αλμωπό να χανει μεγαλη ευκαιρια με τον Τσιρλίδη στις καθυστερησεις. Τελικό αποτέλεσμα Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 

Ωρα 16:55 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ Λήξη στην Καλαμαριά! Στην μεγαλυτερη εκπληξη του πρωταθληματος ο Ορφεας νικά τον αήττητο Απόλλωνα και σπαει το απόλυτό του. Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-1.