Γ’ Εθνική: Εντός έδρας η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας, στην Καλαμαριά δοκιμάζεται ο Ορφέας Ξάνθης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες της Θρακης να δίνουν σημαντικές αναμετρήσεις στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό.

Για την αγωνιστική αυτή η Δόξα Προσκυνητών που έχει 4 βαθμούς μετά και το ρεπό της βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από τον τελευταίο Καμπανιακό και θέλει την δευτερη εντος εδρας νικη της μετα από αυτήν με τον Εορδαικό ώστε να ανασάνει βαθμολογικά. Η Δόξα και τους 4 βαθμούς τους έχει μαζέψει εντός έδρας φέρνοντας 0-0 με την δυνατή Δόξα Δράμας και νικώντας 1-0 τον Εορδαικό.

Από την άλλη ο αντίπαλος της Αλμπωπός Αριδαιας τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ιδιαιτερα φορμαρισμένος και μετα την νικη του 2-0 επί του Καμπανιακού ανεβηκε πέμπτος με 8 πόντους έχοντας κανει και το ρεπό του. Σε 2 εκτος εδρας παιχνιδια εχει μια νικη στον Βατόλακκο και μια ήττα στην Χρυσούπολη.

Ο Ορφέας Ξάνθης που έχει 7 βαθμούς φιλοξενείτε χωρίς τους αφούς Καραγκιόζη στο γήπεδο της Καλαμαριάς ίσως από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που έχει το απόλυτο με 6/6 και θέλει να του προκαλέσει την πρωτη του απώλεια και δίχως άγχος να πάρει ένα ακόμα θετικό εκτός έδρας βασιζόμενος στην πολύ δυνατή του άμυνα, όπου σε 3 παιχνιδια εχει αποσπάσει “λευκες” ισοπαλίες στην Καρδία, στην Καβάλα και στο Παραλίμνι.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς των Κυβελίδη και Ζώτου που αντί να εχει 18 βαθμούς και να είναι πρωτος στην βαθμολογία έχει μολις 12, αφου παρα το απόλυτο νικηφορο σερί του, πληρώνει το λαθος του Δημήτρη Καλαιτζίδη και την παρατυπη χρησιμοποίηση του Μένκα με αποτελεσμα αντι να είναι στο +4 από την Δόξα Δράμας να είναι στο -2 από αυτήν δευτερος μαζί με τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο Απόλλων εχει εντός έδρας 3 νικες (Ναουσα, Προσκυνητές, Καμπανιακός) σε ισαριθμα παιχνίδια.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): ΑΟ Καρδίας – Δόξα Δράμας, Νέστος Χρυσούπολης – Νάουσα, Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα, Καμπανιακός – ΑΕ Ποντίων, Εορδαϊκός – Μακεδονικός Φούφα, Δόξα Προσκυνητών – Αλμωπός Αριδαίας και Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης, ενω ρεπό έχει η ΑΠΕ Λαγκαδά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ