Γ΄ Εθνική: Mε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κομοτηνής ο Γιώργος Βάκρινος

 

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο νεαρός παίκτης της ΑΕ Κομοτηνής Γιώργος Βάκρινος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά 8΄06΄΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Βάκρινος έκανε μία  διείσδυση και έβγαλε την μπάλα στον Παλλάκη, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο. Την ώρα που έκανε την πάσα βρήκε στον αγκώνα του Χαλήλ, ο οποίος βγήκε πάνω στην τελική γραμμή για να τον κλείσει και μετά το χτύπημα έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Ο γιατρός του αγώνα είπε κατευθείαν να μην κινηθεί ο παίκτης και του τοποθετήθηκε κολάρο. Φυσικά για το λόγο αυτό καλέστηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετά από 25 λεπτά από τον τραυματισμό παρέλαβε τον παίκτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, ενώ κατά τη μεταφορά του ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του και χαιρέτησε τον κόσμο που είχε σηκωθεί και τον χειροκροτούσε, αλλα ταυτόχρονα χειροκροτηθηκε απο συμπαίκτες και αντιπαλους.

Στο τέλος του αγώνα η παίχτες της ΑΕ Κομοτηνής του αφιέρωσαν την νικη επί του ΓΑΣ.

Τελικά ο τραυματισμός του είναι μυικός, από την αγκωνιά, όμως δεν είναι σοβαρός. Θα μείνει προληπτικά στο νοσοκομείο και αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here