ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει στον Ορέστη μετά από 14 χρόνια!

 

Σημαντική μεταγραφή για την μεσαία γραμμή του Ορέστη Ορεστιάδας του Γιώργου Αραμπατζή αποτελεί η επιστροφή μετα από σχεδόν 15 χρόνια του Γιώργου Παναγιωτόπουλου, στην μεγαλη προσπάθεια της ομαδας της Ορεστιάδας που κανει την φετινή σεζόν ώστε να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας:

Μετά από 14 χρόνια ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος (φώτο με την φανέλα του Σουφλίου εναντίον του Ορέστη) ξαναβρίσκεται στην οικογένεια του Ορέστη. Η πολύχρονη εμπειρία του σε ομάδες του νομού μας πιστεύουμε ότι θα καταστεί πολύ χρήσιμη στην ομάδα μας αφού πάντα αγωνιζόταν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Ήταν η άτυχη περίοδος 2002 – 2003 (τιμωρία της ομάδας λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Δημήτρη Χαλιμακούδη) στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, που ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος με 24 συμμετοχές και 4 τέρματα ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της μεσαίας γραμμής του Ορέστη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και να συντελέσει με την αγωνιστικότητα, που τον διέκρινε πάντα, αλλά και την πείρα του, στην πορεία και την επίτευξη των στόχων τους οποίους έθεσε η ομάδα.