Οι εκτός έδρας «μάχες» της Ασπίδας σε άντρες και γυναίκες και το ντέρμπι της Κομοτηνής (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Εκτός έδρας αγωνίζονται σήμερα οι άντρες και οι γυναίκες της Ασπίδας, ενώ στην Κομοτηνή όλοι περιμένουν τη μάχη ανάμεσα σε ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής.

Στη Βέροια ταξιδεύει η ανδρική ομάδα της Ασπίδας για να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο. Η Ασπίδα προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο και θα παλέψει για τη δεύτερη νίκη απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Οι 12 που θα ταξιδέψουν στη Βέροια είναι οι Κουτσογιάννης, Πετς, Μασμανίδης, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Στεφανίδης και Τσιαβές.

Στην Κομοτηνή το ντέρμπι ανάμεσα σε ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος και όχι μόνο. Οι δύο ομάδες έχουν μία νίκη και μία ήττα στο πρωτάθλημα και θέλουν το ροζ φύλλο η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Πρόσωπο του αγώνα αναμφισβήτητα είναι ο Κίμωνας Λεχούδης, ο οποίος θα βρεθεί αντίπαλος για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι στον ΓΑΣ. Επίσης αντίπαλος του ΓΑΣ θα βρεθεί και ο Δημήτρης Καραμπάκης. Αντίθετα αντίπαλοι της ΑΕ Κομοτηνής θα βρεθούν ο Χρήστος Σιμάκης, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αθλητική Ένωση και οι Γιώργος Καναράς και Κώστας Χατζηδημητρίου, οι οποίοι δόθηκαν στον ΓΑΣ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Λεχούδη. Το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τους φίλους του μπάσκετ να περιμένουν μία μεγάλη μάχη.

Τέλος στην Καλαμαριά αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας απέναντι στον τοπικό και ιστορικό Απόλλων. Η Ασπίδα δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, όμως και στα δύο παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και σήμερα θα παλέψει και πάλι για το καλύτερο. Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμών οι Ειρήνη Χαλκίδου και Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά, ενώ η αποστολή που ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τις Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκυ, Καραλή, Καρακώστα, Σουλιώτη, Μαμαλίγκατζη, Κουτρουβέλη, Παπαδοπούλου, Σαρβάνη, Λαζαρίδου, Γκιρκίζα και Παπαχρυσοβέργη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΑΣ ΚΑΙ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here