Με δύσκολη αποστολή στη Σπάρτη ξεκινάει τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος ο Πανθρακικός (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Επιτέλους πρωτάθλημα και αγωνιστική δράση στη Football League, καθώς έπειτα από συνεχείς αναβολές θα έχουμε σήμερα την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος, που θα βρει εκεί τον Πανθρακικό, μετά τον υποβιβασμό του από τη Super League.

Η ομάδα της Κομοτηνής μάλιστα ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απέναντι στη Σπάρτη, ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος μπορεί να είναι νεοφώτιστος, καθώς φέτος ανέβηκε από τη Γ΄ Εθνική, όμως έχει πολύ καλό ρόστερ και φυσικά πολλά λεφτά, καθώς ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μέλος του ρόστερ της ομάδας της Λακωνίας είναι και ο εβρίτης Δημήτρης Σιώπης, αδερφός του Μανώλη που αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Το κλίμα στον Πανθρακικό είναι πολύ καλό, μετά και την εύκολη νίκη επί της Καλλιθέας με 3-0 για το κύπελλο. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, με την ομάδα της Κομοτηνής να διαμένει στην Καλαμάτα και να πηγαίνει στη Σπάρτη σήμερα.

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις, καθώς τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα, άλλα τρία αύριο Δευτέρα, ενώ η αυλαία θα πέσει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου με δύο αναμετρήσεις.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ