LIVE από τα Πηγάδια: Ξάνθη – Κέρκυρα 0-0 (Τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και την Κέρκυρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στο Ξάνθη FC Arena, βρίσκεται ο Γιάννης Καρτάλης και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Κέρκυρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 16:15 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 16:20 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:25 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:30 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:42 Για τη Ξάνθη βασικοί ξεκινούν οι: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λάζιτς, Νιέτο, Λουσέρο και Γιουνές.

Ώρα 16:43 Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο της Κέρκυρας η βασική εντεκάδα αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σπινούλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.

Ώρα 16:48 Οι αναπληρωματικοί της Ξάνθης στον σημερινό αγώνα: Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Τριάδης, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Ράνος, Ορφανίδης Π.

Ώρα 16:50 Οι παίκτες που ταξίδεψαν, αλλά βρίσκονται στο πάγκο και από πλευράς Κέρκυρας: Αραμπατζής, Γεωργίου, Γκόμες, Ντουαλά, Ανδρεόπουλος, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος

Ώρα 16:55 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Ζησιμόπουλος (Πειραιά) και Ιωάννης Μπετσόγλου (Κορινθίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας).

Ώρα 17:00 Οι παίκτες αππχωρούν σιγά – σιγά προς τα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν

Ώρα 17:14 Αυτή τη στιγμή εισέρχονται οι παίκτες των δύο ομάδων στο γήπεδο.

1′ Σέντρα στον αγώνα με μια μικρή καθυστέρηση τριών λεπτών. Ο Γιουνές έκανε τη σέντρα… μόνος του για την Ξάνθη.

3′ Εκτέλεση φάουλ από τον Νιέτο, η μπάλα πέρασε, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα με κόντρες κατέληξε κόρνερ.

13′ Καλή ευκαιρία για την Κέρκυρα, με τον Τουράμ να φεύγει στην αντεπίθεση, έκανε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

15′ Συμπληρώθηκε αισίως το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, η Ξάνθη έχει τα ηνία, αλλά έχει απειλήσει πολύ λιγο την εστία του Κουτζαβασίλη.

16′ Σέντρα του Καμαρά από δεξιά, ο Λάζιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε τη μπάλα.

20′ Πρώτη κίτρινη του αγώνα στο Ντενίς Επστάιν, για τράβηγμα στο χώρο του κέντρου.

23′ Καλή ευκαιρία για την Κέρκυρα, με τον Τουράμ να αποφεύγει έναν αντίπαλο και να αναγκάζει με το σουτ που έκανε στην συνέχεια, τον Ζίκβοβιτς σε μια δύσκολη απόκρουση.

25′ Σκληρό μαρκάρισμα του Νίκιτς στον Καμαρά και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Κέρκυρας.

34′ Παρ’ολίγον γκολ για την Κέρκυρα, αλλά ο Ζορμπάς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

38′ Τεράστια ευκαιρία για την Κέρκυρα! Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της Κέρκυρας, η μπάλα κατέληξε στον Τουράμ, ο οποίος γύρισε, σούταρε αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Πηγάδια! Η Ξάνθη ξεκίνησρ καλά, αλλα στη συνέχεια έχασε το ρυθμό της, η Κερκυρα πίεσε και απείλησε σημαντικά σε τρεις περιπτώσεις. Μείνετε στο ThrakiSportS για το δεύτερο ημίχρονο.

Ώρα 18:03 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 18:09 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:12 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:14 Τέλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

45′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στην Ξάνθη, χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες.

55′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Τριάδης παίρνει τη θέση του Ντάνι Νιέτο.

63′ Καλή φάση για την Ξάνθη, μετά από πολύ ώρα! Ο Λάζιτς είδε την κίνηση του Γιουνές από τα πλάγια, του έδωσε τη μπάλα, έγινε το σουτ, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε.

65′ Σουτ του Καμαρά, με τη μπάλα, όμως να περνά ψηλά άουτ.

66′ Αλλαγή και για την Κέρκυρα. ο Γκόμες παίρνει τη θέση του

71′ Σέντρα του Μπαξεβανίδη από τα δεξιά, ο Χαμζά έκανε το 《ψαλιδάκι》 , αλλά  ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε.

72′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Πέτρος Ορφανίδης εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και παίρνει τη θέση του Πάμπλο Ντε Λούκας.

74′ Τεράστια ευκαιρία για την Κέρκυρα! Ο Κόντος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Τουράμ πήρε τη κεφαλιά, αλλά ευτυχώς για τη Ξάνθη, η μπάλα 《έγλειψε》 το οριζόντιο δοκάρι.

80′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ράνος παίρνει τη θεση του Γιουνές, ενώ για την Κέρκυρα ο Ντουαλά μπαίνει και αποχωρεί ο Ζορμπάς.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά.

84′ Φάουλ σε επικίνδυνο σημείο για την Κερκυρα, λίγο έξω από την περιοχή και κίτρινη στον Λισγάρα.

90′ Τρία λεπτά καθυστερήσεων εδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

90+1′ Τελευταία αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Κοντος αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Ανδρεόπουλος.

90+3′ Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια. Η Ξάνθη έμεινε στην ισοπαλία με την Κέρκυρα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πατήσει πεντάδα.